18.6 C
Craiova
vineri, 7 octombrie, 2022

Horoscop

BERBEC
Sunt posibile întâlniri şi dialoguri cu cineva aflat în străinătate. Tensiunile cu ceilalţi sunt accentuate. Divergenţa opiniilor şi mentalităţile diferite vă creează disconfort şi astfel vă este dificil să comunicaţi sau să participaţi activ la discuţii. Relaxaţi-vă şi deschideţi-vă mintea şi sufletul!

TAUR
Sunt momente bune pentru a achita facturi, taxe, datorii de tot felul. Este posibil să apară îngrijorări vizavi de bugetul comun cu partenerul de viaţă. Trasaţi un plan de cheltuieli pentru următoarele patru săptămâni şi urmaţi-l îndeaproape. Vă veţi descurca onorabil cu toate.

GEMENI
O zi cu multe răscoliri în plan partenerial, însă priviţi partea plină a paharului şi învăţaţi din fiecare situaţie comună cu ceilalţi. Sfaturi bune şi ajutor necondiţionat primiţi de la membrii familiei, astfel că ar fi bine să împărtăşiţi cu aceştia fiecare neplăcere pe care o întâmpinaţi.

RAC
Aveţi spor în treburile de la serviciu, iar colaborarea cu colegii aduce beneficii şi pentru dumneavoastră şi pentru ei. Totuşi aveţi grijă şi dozaţi-vă eforturile. Sănătatea este precară pe segmentele ficatului, astfel că aveţi nevoie de odihnă mai multă. Este posibil să vă gândiţi la consultaţii şi analize medicale.

LEU
Discuţiile cu cei dragi sunt importante, aşa încât ascultaţi cu atenţie şi evitaţi să formulaţi opinii sau concluzii. Neînţelegerile pornesc de la bani, în special de la veniturile din segmentul muncii. Este posibil ca ceilalţi să dorească să-i sprijiniţi financiar mai mult.

FECIOARĂ
Interesantă zi în plan domestic. Aveţi şanse să desfăşuraţi treburi domestice, să discutaţi cu rudele sau să planificaţi vizite în locurile natale. Unii membri ai familiei vă vor provoca, fie pe teme patrimoniale, fie pe discuţii vechi legate de concepţii şi principii legate de familie şi implicaţiile ei.

BALANŢĂ
Multe informaţii primiţi astăzi pe căi mai puţin obişnuite. De la subiecte cotidiene banale, până la informaţii de anvergură legate de sănătate sau de domeniul financiar, totul se amestecă într-un carusel destul de greu de urmărit. Spre seară, rezervaţi-vă momente pentru a analiza cele aflate astăzi.

SCORPION
Sunt posibile cheltuieli neaşteptate, fie pentru nevoile cotidiene, fie pentru o călătorie îndepărtată sau pentru un prieten aflat departe de graniţele ţării. Ar fi bine să vă chibzuiţi atent bugetul şi să nu forţaţi nota. Tendinţa de a cheltui pe nimicuri este mare şi păguboasă. Este momentul să învăţaţi să vă administraţi mai eficient resursele.

SĂGETĂTOR
Stările de spirit sunt fluctuante, astfel că este mai dificil să vă implicaţi în activităţi de anvergură sau în discuţii importante. Emotivitatea este ridicată, existând riscul să gafaţi serios, mai ales dacă vă implicaţi, fără să fiţi rugat, în treburile altora. Liniştiţi-vă şi orientaţi-vă eforturile numai spre sarcinile personale.

CAPRICORN
Ziua favorizează discreţia şi dialogurile tăinuite cu persoanele din anturajul apropiat. Se pare că acum vă confruntaţi cu multe idei şi concepţii care s-au dovedit neprofitabile în ultima vreme. Aveţi nevoie de o schimbare radicală de mentalitate.

VĂRSĂTOR
Sunteţi tentat să apelaţi la prieteni sau la persoanele care vă susţin în plan profesional. Alegeţi-vă cuvintele şi gesturile cu grijă, deoarece unii vă pot sancţiona chiar şi pe banalităţi. Segmentul acesta relaţional se află într-un con de umbră, astfel că este posibil să nu obţineţi rezultatele scontate.

PEȘTI
Sunt şanse să întâlniţi persoane importante cu funcţie, atât la serviciu, cât şi în alte contexte oficiale. Dialogurile cu aceste persoane vă aduc pe de o parte lămuriri vizavi de prestaţia de la locul de muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS