17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

BERBEC
Este o zi în care recompensele, favorurile şi banii obţinuţi de la locul de muncă alcătuiesc tema principală. Puteţi primi mici cadouri sau veşti legate de salarizarea de la un loc de muncă. Bine ar fi să vă faceţi un bilanţ al veniturilor şi cheltuielilor. Tentaţia cumpărăturilor vă poate crea neplăceri.

TAUR
Stările de spirit sunt fluctuante și de aici relaţionaţi mai greu cu ceilalţi. Recomandabil este să vă ocupaţi de treburi ușoare, de priorităţi și să evitaţi escaladarea conflictelor. După-amiază, rezervaţi-vă momente pentru odihnă și pentru plimbări în aer liber.

GEMENI
Ziua este favorabilă activităţilor de rutină. Încercaţi să fiţi cât mai discret şi staţi mai mult de vorbă cu voi înşivă. Organismul este destul de obosit. Evitaţi consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil. Plimbaţi-vă în aer liber sau dormiţi mai mult.

RAC
Prietenii şi protectorii vă sunt alături cu sfaturi şi îndemnuri bune în prima parte a zilei. Se pot ivi discuţii contradictorii, dar cu prudenţă şi discernământ veţi putea evita situaţiile neplăcute. După prânz va interveni oboseala acumulată în timp.

LEU
În prima parte a zilei, astrele vă recomandă îndreptarea atenţiei şi eforturilor către domeniul profesional. Sunt posibile discuţii aprinse cu şefii sau autorităţile. Vi se reproşează că, în ultimul timp, sunteţi foarte distrat şi neatent vizavi de problemele de la serviciu..

FECIOARĂ
Sunt momente favorabile pentru lecturi interesante, însă ușoare. Este ceva mai dificil să vă concentraţi astăzi pe subiecte importante. Rezolvaţi-vă îndatoririle personale și profesionale, însă nu forţaţi nota. Rezervaţi-vă momente pentru relaxare și pentru dialoguri cu cei dragi.

BALANŢĂ
O zi în care chestiunile financiare vă pot oferi emoţii. Rezolvaţi până în prânz tot ce ţine de facturi, taxe, dialoguri cu instituţii financiare, pentru că energia după-amiezei predispune la încurcături în tot ce ţine de bani, acte, relaţii oficiale. Evitaţi să povestiţi altora opiniile și planurile personale.

SCORPION
Pot apărea, din nou, surprize dinspre ceilalţi. Mai ales în relaţiile cu femeile sunt probabile dialoguri aprinse și reluarea unor teme vechi nelămurite. Dispuneţi de toate mijloacele necesare pentru a gestiona favorabil orice situaţie ivită. După prânz este bine să vă ocupaţi numai de activităţi de rutină.

SĂGETĂTOR
Se anunţă multe treburi la serviciu, însă este vorba despre cele de rutină. Relaţiile colegiale sunt disonante, şefii nu vă observă, aşa încât fiţi prudent şi bazaţi-vă doar pe forţele voastre. Ocupaţi-vă numai de îndatoririle voastre! Luaţi în calcul odihna, plimbările în aer liber și dialogurile amicale cu cei dragi.

CAPRICORN
Pentru că relaţiile cu cei dragi sunt umbrite, canalizaţi-vă energia spre activităţi ușoare, plăcute, eventual spre a ajuta pe cineva aflat în nevoie. Persoana iubită sau copiii vă pot face tot felul de reproșuri, însă cu diplomaţie, înţelegere și prudenţă puteţi depăși orice diferend.

VĂRSĂTOR
Treburile gospodăreşti vă acaparează, în continuare, eforturile şi atenţia în prima parte a zilei. Însă, după orele prânzului, va predomina senzaţia de mers în gol. Selectaţi-vă priorităţile și planificaţi-vă pentru o altă perioadă treburile care suportă amânare.

PEȘTI
În primele ore ale zilei s-ar putea să fiţi nevoit să faceţi mai multe drumuri. Pe de altă parte, rudele şi prietenii apropiaţi vă pot solicita ajutorul. Recomandabil este să vă vedeţi doar de treburile voastre şi să evitaţi irosirea timpului şi a energiilor în problemele altora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS