10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Fii mai maleabil și mai comunicativ cu colegii pentru a-ți crea o imagine pozitivă și pentru a face colaborarea mai profitabilă. Mai multe minți laolaltă pot fi mai productive decât una singură. Pe plan afectiv, partenerul îți va face anumite mărturisiri sau reproșuri care te vor destabiliza.

Taur
Zi favorabilă pentru a reuși pe plan sentimental. Însă partenerul de viață pare să fie confuz în legătură cu unele dintre ideile tale în ceea ce privește fericirea și bunăstarea căminului conjugal. De aceea, încearcă să exprimi cât mai clar și concis planurile de viitor pentru a te face înțeles.

Gemeni
Universul te va pune în situații umilitoare, astfel încât să îți dorești evoluția. Conștientizezi că muncești mult și nu ești plătit pe merit. Ai șanse să abandonezi unele obiceiuri proaste și să cultivi mai mult iubirea față de sine. Adoptă un comportament adecvat pentru a-ți atinge scopurile.

Rac
Chiar dacă ai multe de rezolvat în această zi, simți că ești pe val, că universul te susține prin oamenii din anturaj. O stare de mulțumire sufletească își poate face apariția, pe care vrei să o împărtășești cu cei dragi, o cină cu partenerul iubit, cumpărături în oraș.

Leu
Multă dorință de inovație. Ideal ar fi să te axezi pe ceea ce simți, intuiția nu te minte, și reușeşti să aduci o schimbare majoră în plan profesional. Ai grijă la cheltuieli, evită speculațiile financiare. Dacă ești singur, apropie-te de o persoană pe care o simpatizezi de ceva vreme.

Fecioară
Atitudinea de neclintit pe care o ai într-un proiect poate fi interpretată de ceilalți ca încăpățânare și mândrie. Nu exagera cu aerul de superioritate, ți-ar prinde mai bine dacă ai fi mai diplomat, lucru care te va ajuta să termini sarcinile la timp cu ajutorul celor din jur.

Balanţă
Vrei ceva nou în relație, o nouă provocare, dar nu găsești posibilitatea de a exterioriza ceea ce dorești. Încerci să-ţi transmiți sentimentele prin gesturi și cuvinte frumoase, dar partenerul nu va dori să împărtășească aceleași sentimente, de aceea te vei simți bulversat.

Scorpion
Azi poţi primi vești foarte bune. Astrele stimulează gândirea abstractă, creativitatea, intuiția, studiul. Dacă eşti singur, ar trebui să nu refuzi o invitație în oraș din partea prietenilor, căci în anturaj s-ar putea să cunoști pe cineva interesat de o relație amoroasă.

Săgetător
Ziua se concentrează pe aspectele spirituale din viața ta. Azi s-ar putea să vezi o minune cu ochii tăi sau să găsești un tratament revoluționar care promite vindecare. Nu este exclus să ai parte pe seară de vise premonitorii, care îți vor aduce unele răspunsuri.

Capricorn
Cei din jur te judecă pentru că protejezi prea mult un coleg, iar bârfele despre o posibilă relație între voi pot ajunge la urechile șefului, ceea ce nu este deloc amuzant. Pot apare consecințe negative pe plan profesional. Spre seară, bunadispoziție va fi asigurată de o reușită neașteptată.

Vărsător
Nu mai amâna decizia de a participa la o adunare socială, la un curs. Intuiția este la cote maxime și dacă acționezi acum, vei avea șansa de a învăța cum să gestionezi mai bine finanțele, ceea ce te va ajuta pe viitor. Pe plan afectiv se întrevede bună înțelegere cu partenerul de viață.

Peşti
Deoarece este posibil ca orgoliul să vorbească în numele tău, se recomandă mai multă prudență. Hotărârea pe care o manifești stârnește o dorință de a clarifica o situație din relația pe care o ai cu partenerul. Nu mai despica firul în patru și ai curajul să te consulți cu partenerul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS