15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Ai nevoie să pui ordine în lucruri, în gânduri, în acte, în anumite sarcini legate fie de serviciu, fie de familie, de copii, de casă. S-ar putea ca o bună parte a acestei zile să fie dedicată aceste ordini, organizări. Este esențial să te înarmezi cu multă răbdare.

Taur
Vrei să te bucuri de această zi, să trăiești la cote înalte, faci lucruri neobișnuite, excentrice, atragi situații și persoane diferite, poți face cumpărături impulsive. Pregătește-te să primești admirația anumitor persoane, dar și să te lovești de critica din partea altora.

Gemeni
Bazează-te pe instinct, nu-i lăsa pe ceilalți să intervină în planurile tale, să te influențeze. Ceea ce ai gândit este bine, este echilibrat, te mulțumește şi îți aduce satisfacție pe termen lung, de aceea nu te lăsa manipulat sau nu-i lăsa pe ceilalți să decidă azi în locul tău.

Rac
Ai o atitudine de vizionar, dai dovadă de înțelepciune şi maturitate. Astăzi este despre studiu, cercetare, analiză, dezvoltare, despre acumularea cunoștințelor, a abilităților. Găsești soluții, îți permiți să vezi dincolo de orizont, să abordezi o problemă văzând imaginea de ansamblu.

Leu
Rezolvi multe lucruri importante legate de cămin, vrei să schimbi ceva în acest sector, dar ar fi bine să ții cont și de sfaturile sau părerile celor din casă. Te simți în formă, eşti atras de gusturi, mirosuri, poate găteşti ceva special sau vei dori să-i răsfeți pe cei dragi cu mâncare.

Fecioară
Ai foarte multă energie și reușești să rezolvi într-un timp record toate planurile pe care ți le-ai făcut pentru ziua de azi. Este un cadru nou pentru un nou început, pentru a aduce un suflu nou într-un proiect, pentru a încerca o nouă metodă, o altă alternativă, spun astrele.

Balanţă
Sunt bine aspectate elementele ce țin de viața amoroasă. Sunt favorizate idilele, ești mai atent, mai tandru, mai pasional cu partenerul de viață. Apar ocazii bune pentru a face bani, pentru a avea parte de câștiguri. Fii atent la propunerile sau ofertele care apar, dar evită speculațiile.

Scorpion
În plan profesional lucrurile încep să progreseze. Apare cineva care te va ajuta mult cu o sarcină care pare dificilă pentru tine sau pe care nu o vezi rezolvată fără a apela la compromisuri. Cu toate acestea, fii atent la promisiuni, bazează-te pe lucrurile concrete, nu pe cuvinte.

Săgetător
Clarifică lucrurile din planul tău, asigură-te că fiecare persoană implicată înțelege foarte bine ce are de făcut, care sunt sarcinile, care sunt riscurile și neapărat că este motivată. Nu mai amâna chestiunile care trebuie rezolvate și țin de casă, de mașină sau un bun de valoare.

Capricorn
Astăzi emoțiile scapă de sub control. Poţi fi mai aerian și te simţi incomod din această cauză, pentru că vrei mereu să deții controlul, ţi-ai construit cu mare grijă o imagine de persoană serioasă. Însă poți avea parte și de momente în care să faci excepție și să te laşi purtat de val.

Vărsător
Simți nevoia de a fi liber, de a nu simți presiunea celorlalți, mai ales când ai de luat decizii, de făcut anumite lucruri. Acest lucru este posibil dacă vei avea grijă de la bun început să delimitezi cât mai bine lucrurile în raport cu cei din jur, cu responsabilitățile pe care le are fiecare de făcut.

Peşti
Este o zi complexă, plină, e nevoie de concentrare și seriozitate. Poți elabora un plan de afaceri, poți concepe o strategie nouă legată de un proiect, poți încerca o abordare nouă în ceea ce privește o problemă sau o situație mai veche. E nevoie de verticalitate, determinare, implicare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS