27.9 C
Craiova
marți, 28 iunie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!

Horoscop

Berbec
Ești într-o formă de zile mari, știi să rămâi focusat pe lucrurile importante, ai capacitatea de a te detașa când este cazul, de a nu lua lucrurile prea personal. Știi să gestionezi anumite situații mai tensionante sau unele conflicte, în special legate de cămin, terenuri, proprietăți, moșteniri.

Taur
Astăzi s-ar putea să fii criticat pentru felul în care te porți, arăți sau gândești și ar fi bine să nu ții cont prea mult de acestea. Ascultă-ți intuiția și acționează după cum crezi și simți. Nu te lăsa influențat de zgomotul de fundal, de fricile celorlați, te sfătuiesc astrele.

Gemeni
Este nevoie să apelezi la resursele interioare, la capacitatea ta de rezistență, la forța ta, la motivația pe care o ai. Nu lăsa mâinile în jos, nu te îndepărta de scop, de cauză, de obiectiv, rămâi concentrat și ancorat în realitate, ține-te de plan și nu te abate din drum indiferent de obstacole.

Rac
Înarmează-te cu multă răbdare, pentru că poți avea parte de unele limitări, blocaje sau refuzuri legate de ideile pe care le ai, de intențiile și proiectele pe care le propui. Notează-ți ideile și ai răbdare în ce context le expui. Sunt favorizate cumpărăturile, poți prinde unele oferte bune.

Leu
Fii atent la cuvintele pe care le alegi, pentru că unele pot fi întoarse împotriva ta, te pot pune într-o lumină mai puțin favorabilă. Pot apărea unele ocazii de care ar fi bine să ții cont, mai ales în sfera profesională, pentru că te pot propulsa către un obiectiv de mult timp dorit.

Fecioară
Ești plin de energie, de vitalitate, vrei să încerci tot felul de lucruri noi. Poți avea parte și de unele evenimente sau răspunsuri-surpriză legate de carieră, studiu, parteneriate. Te bucuri de sprijinul cuiva aflat într-o poziție de conducere.

Balanţă
Ai parte de o zi bună, comunici eficient, iei decizii importante ce țin de anumite asocieri, parteneriate, alianțe. Dacă este vorba despre o verificare, de o testare, de un control, de un proces la care iei parte, astrele spun că vei avea câștig de cauză, lucrurile se vor așeza de partea ta.

Scorpion
Astăzi ar fi bine să fii mai atent la capitolul emoții, pentru că nu ești în cea mai bună formă atunci când este vorba să le gestionezi. Ar fi bine să te limitezi la lucrurile de rutină, la activități pe care știi să le controlezi, să nu faci schimbări majore sau să iei decizii pe termen lung.

Săgetător
S-ar putea să fie nevoie să te ocupi astăzi de anumite acte, hârtii, rapoarte, poate va fi vorba de anumite aspecte legate de bancă sau de un proces, de chestiuni juridice. Sunt favorizate legăturile cu autoritățile, cu specialiștii, experții, precum și cu persoanele mai în vârstă.

Capricorn
Ai parte de o zi excelentă pentru muncă, pentru a finaliza proiecte începute, dar și pentru a te focusa pentru noi provocări. Ești pregătit pentru orice, dai dovadă de concentrare, determinare și reușești să-i inspiri și să-i mobilizezi și pe cei cu care interacționezi, susțin astrele.

Vărsător
Deși ai atât de multe lucruri de făcut, ziua de azi va fi cam dificilă la capitolul a demara și a gestiona treburi. Trebuie să găsești metodele potrivite de a te concentra, de a prioritiza toate sarcinile și activitățile pe care le ai de făcut, altfel ești predispus la greșeli şi amânări inutile.

Peşti
Ești înclinat către visare, către o stare de fantezie, de nonimplicare în realitate. Această predispoziție te poate duce în contradicție cu sarcinile de zi cu zi, cu responsabilitățile față de alte persoane, deci este esențial să știi să menții echilibrul între ce ”trebuie” făcut și visare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS