3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Învață astăzi să faci totul cu măsură, fie că este vorba despre sarcinile legate de muncă, de familie, de grupul în care faci parte. Este o zi în care poți cădea pradă cu multă ușurință exceselor, de orice natură, emoțională, fizică, spirituală.

Taur
Caută echilibrul în toate! Ar fi bine să lucrezi azi cu propria personalitate, dacă dorești rezultate benefice în activitățile în care ești implicat. Ține azi sub control furia, răzbunarea, orgoliul și permite blândeței, empatiei să iasă la iveală, te îndeamnă astrele.

Gemeni
Eficiență, rapiditate, determinare – acestea sunt cuvintele reprezentative ale acestei zile. Dai dovadă de multă responsabilitate, iar ideile pe care le vei manifesta azi vor fi o sursă de inspirație pentru ceilalți, atât în plan profesional, cât și în cel relațional.

Rac
Rezolvi anumite probleme de bani azi, știi cum să gestionezi finanțele, ce alegeri să faci, care sunt ofertele care te pot ajuta pe termen lung. Este un cadru astral prielnic pentru a folosi tehnologia, pentru a interacționa cu alte persoane prin intermediul acesteia.

Leu
Comunicarea este cheia care va deschide unele uși pe care în trecut nu aveai cum să le deschizi. Apar oportunități, persoane, situații prielnice pentru tine. Găsești soluții, răspunsuri benefice, primești ajutor. Este o zi bună și să faci achiziții.

Fecioară
Zi interesantă, moment bun pentru a ieși de sub carapace, a te arăta lumii. Reușești să depășești unele blocaje. Sunt bine aspectate ședințele, întâlnirile, discuțiile în grup. Poți ține prelegeri și discursuri, reușești să convingi, să cucerești, să atragi, susțin astrele.

Balanţă
Astăzi ești realist, pragmatic și ești mai interesat de partea materială, de partea celor lumești și mai puțin de cele spirituale, afective. Simți nevoie de control, de împământare, de a fi prezent cu mintea, de a obține rezultate palpabile și nu doar vorbe și promisiuni.

Scorpion
Treci printr-o testare, trebuie să rămâi ferm pe poziție, să-ți păstrezi o atitudine pozitivă, dar să-ți subliniezi determinarea de a respecta întrutotul promisiunea, planul stabilit, viziunea exprimată anterior. Ceilalți vor să vadă că nu dai înapoi, că te ții de cuvânt.

Săgetător
Ies la iveală multe aspecte ce trebuie rezolvate urgent. Ai mult curaj în fața oricărei provocări, trebuie să încerci să rezolvi cât mai multe probleme nesoluționate de ceva timp, pentru că azi găsești metodele, modalitățile, răspunsurile, ai idei, știi cum să faci.

Capricorn
Este nevoie să te detensionezi, să depășești o etapă, o problemă. Recomandarea astrelor pentru azi este să nu lenevești, fie că este vorba despre a face sport, fie că este vorba despre a acționa în anumite chestiuni sau a te apuca de unele sarcini care par mai complicate.

Vărsător
Ai de învățat unele lecții, nu te împotrivi, lasă fricile deoparte, fii mai flexibil, mai deschis. Accentul zilei cade pe sectorul iubirii și pe sfera finanțelor. Ești preocupat de facturi, de restituirea unor împrumuturi, dar și de părerea celui drag referitor la chestiuni de cuplu.

Peşti
Astăzi simți nevoia de stabilitate materială, de a găsi soluții pentru ziua de mâine. Cauți siguranță, ești interesat de bunuri, ești atent la lucruri concrete. De asemenea, ești mai mult preocupat și de sectorul sănătății, de schimbarea unor obiceiuri legate de stilul de viață.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS