17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Ai mai multe de gândit și regândit în plan emoțional și relațional. Simți că unele lucruri nu au fost spuse fie în cuplu, fie cu un coleg sau un partener ce ține de sectorul muncii. Este nevoie să clarifici lucrurile, fără să te aștepți la rezultate și rezolvări peste noapte.

Taur
Astăzi este despre resurse, despre reevaluarea sistemului tău de valori, despre reechilibrare emoțională, dar și despre a găsi strategii pentru a avea un stil de viață mai bun. Acum este cel mai potrivit moment pentru a vedea ceea ce este cu adevărat important pentru tine.

Gemeni
Ai nevoie de suportul cuiva, de cineva care să te sfătuiască, să te ghideze. Este timpul să iei anumite decizii, să te mobilizezi. Acum este momentul să gândești pe termen lung și să fii conștient că viitorul nu se reduce la ceea ce se vede, la cum decurg lucrurile în prezent.

Rac
S-ar putea ca anumite evenimente să te fi scos din spațiul tău de siguranță, de aceea îndemnul astrelor este să-ți refaci strategia pe termen lung dintr-o perspectivă diferită de cea de până acum. Să nu disperi, ci să cauți soluții, să fii proactiv, să încerci să te adaptezi.

Leu
Simți o nevoie acută să ieși în evidență, să te joci, să te pui în valoare, să seduci, să flirtezi. Puterea ta de seducție, de convingere este la cote înalte azi, de aceea vei căuta să negociezi cam tot ce vei putea. Sunt bine aspectate întâlnirile, ședințele, discursurile.

Fecioară
Întâmpini anumite provocări și limite, în special în plan profesional, și este posibil să simți nevoia să te reorganizezi, să faci unele schimbări în acest sector. Este favorizat și lucrul cu actele, hârtiile. Fii răbdător și realist, mai ales când este vorba despre chestiunile financiare.

Balanţă
Astăzi este despre sincronicitate, vindecare, iertare, spiritualitate, melancolie. Ești preocupat de partea nevăzută a lucrurilor şi misticism. Încerci să te reconectezi la dimensiunea mai înaltă a existenţei. Moment bun pentru curățenie interioară și desprindere de trecut.

Scorpion
S-ar putea să intervină anumite lucruri neașteptate în planul tău aparent bine pus la punct, să ai parte de unele schimbări, situații neprevăzute. Nu lăsa emoțiile negative să te copleșească. Evită victimizarea, pentru că nu-ți stă bine în această poziție, te sfătuiesc astrele.

Săgetător
Înarmează-te cu răbdare și nu căuta să grăbești lucrurile. Este vremea pentru bilanț, meditație și reașezarea priorităților. Este posibil să te preocupe anumite chestiuni legate de sănătate, de aceea nu neglija acest sector, poți lua în calcul schimbarea unor obiceiuri.

Capricorn
E posibil să nu ai aceeași energie ca zilele trecute şi să faci lucrurile într-un ritm mai liniștit, mai chibuzit. Reevaluezi modul în care comunici în cuplu și maniera în care îți exprimi sentimentele. Ar fi bine să acorzi mai multă atenție și importanță opiniilor celorlalţi.

Vărsător
Este esențial ca azi să-ți păstrezi viziunea optimistă, dar în același timp să fii pragmatic, atent, autoritat, dacă este cazul. Sunt favorizate azi tranzacțiile, negocierile, investițiile, aspectele legate de sectorul financiar. Poți descoperi modalități noi de a face bani.

Peşti
Ascultă-ți partenerul de viață sau acea persoană specială din viața ta care ți-a oferit mereu sfaturi bune și a fost mereu transparentă. Fie este vorba despre împrejurări care forțează lucrurile din jur, fie intri într-o perioadă de regrupare, reorganizare și regândire a strategiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS