13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Berbecii își observă greșelile din trecut, și totodată simt că în ultimul timp explodează destul de ușor. În a doua jumătate a zilei, aceşti nativi planifică să se distreze mai mult cu prietenii, dar nu uită să stabilească și niște detalii în legătură cu un proiect sau eveniment.

Taur
Nativii zodiei își pot împlini o dorință arzătoare, cineva îi poate ajuta foarte mult. În prima jumătate a zilei, primesc câteva mesaje sau apeluri care îi fac să-și schimbe planurile rapid. Pot vizita locuri noi sau pot face câțiva bani în plus doar datorită talentului și comunicării.

Gemeni
Sunt mai indivi-dualiști, fiindcă își dau seama că dau prea multe și trebuie să se gândească și la ei. Sunt apreciați pentru munca depusă, dar nu le e de ajuns o apreciere, mai trebuie și o remunerare. Nu poți să mănânci aer, din acest motiv gemenii ajung la niște concluzii.

Rac
Racii preferă să se concentreze pe propriile treburi. Nu vor să își aducă probleme în viață, nici nu se bagă în noi proiecte sau inițiative. În a doua jumătate a zilei, pot privi un film cu prietenii sau rudele. De asemenea, simt necesitatea de a-şi diversifica alimentația.

Leu
Leii își fac noi planuri de viitor și depun tot efortul ca să convingă că merită un loc mai bun sau un salariu mai decent. S-ar putea ca unele persoane cu funcții importante să le acorde o șansă sau să încerce să-i schimbe funcția. În plan personal lucrurile devin tot mai picante.

Fecioară
Fecioarele nu se tem să acționeze și să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă cineva nu este mulțumit de acest lucru. Fecioarele nu au de gând să aștepte și fac primii pași pentru succesul lor. Este posibil să câștige o sumă considerabilă din noile proiecte pe care le desfășoară.

Balanţă
Balanțele vor să reducă cheltuielile și să pună deoparte bani. Pe plan sentimental se întâmplă ceva, în viața lor intră tot mai mult o persoană. În a doua jumătate a zilei, insistă să ocupe o anumită funcție, pentru că se pot descurca mai bine și pot aduce mai multe beneficii.

Scorpion
Scorpionii fac tot ce pot ca să primească o ofertă importantă la locul de muncă. O să fie nevoiţi să renunțe la unele lucruri din viața lor, iar în schimb vor primi multe beneficii. Azi totul depinde doar de ei și de felul în care se organizează. Dacă trage tare de el, poate obține ce vrea.

Săgetător
Săgetătorii pot intra în posesia unei sume mari de bani, care îi ajută să-şi ducă planurile la capăt. Pot achiziţiona niște obiecte importante, de care au nevoie. Săgetătorii sunt destul de grăbiți, dar preciși, pentru că nu fac greșeli majore și se feresc de probleme legate de bani.

Capricorn
Azi apare o problemă financiară, care le poate strica multe planuri. Se gândesc la mai multe soluții și la finalul zilei apelează la cunoștințele unei persoane care niciodată nu i-a dezamăgit. Conjuncția planetelor arată că nu se lasă afectaţi de nereușite și privesc spre viitor.

Vărsător
Vărsătorii pot fi abordați de o persoană din trecut. Zi plină de surprize, mai ales la locul de muncă sau la studii, unde superiorii se comportă foarte ciudat. În a doua jumătate a zilei, nativii au mai mult timp la dispoziție pentru hobby-ul lor și iau o decizie destul de radicală.

Peşti
Peștii au o zi minunată la locul de muncă sau la studii. Totul merge după plan și se pot concentra foarte bine la cele mai importante lucruri. Fac mai multe drumuri pentru a obține niște obiecte legate de un proiect sau eveniment. Pot primi avertismente sau mesaje subtile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS