28.1 C
Craiova
duminică, 21 iulie, 2024

Horoscop

Berbec
Berbecul ajunge la o răscruce de drum mult așteptată într-una dintre relații, iar lucrurile s-ar putea schimba semnificativ. Dacă poți fi răbdător cu comporta¬mentul scandalos al acestei persoane, te vei apropia mai mult în felul în care sperai. Problemele de sănătate ar putea să vă îngrijoreze, iar prea mult timp petrecut online nu este benefic.

Taur
Taurul trebuie să acorde atenție persoanelor aflate şi la marginea cercului dvs. social. Este posibil ca acești oameni să nu fie modele potrivite pentru dvs., dar ceea ce reprezintă este important. Observați-i pentru a afla mai multe despre respectarea propriilor reguli și nu vă faceți griji atât de multe despre ceea ce crede societatea.

Gemeni
Pentru Gemeni azi nu trebuie să existe o frică de a pune întrebări. Dacă vă simțiți incomod sau nu sunteți sigur în legătură cu ceva astăzi, puneți câteva întrebări persoanelor responsabile. Persoana care pune întrebări nu este întotdeauna considerată rebelă şi este un semn că îți pasă de ce se întâmplă.

Rac
Încercați să vă păstrați cal¬mul și să nu mai răbufniți la locul de muncă, indiferent de cât de mult vă deranjează atitudinea anumitor colegi. Nu uitați că nu aveți nimic de deonstrat nimănui, vă știți valoarea, la fel și superiorii voștri. Spre seară vă așteaptă un examen important, dar cu siguranță îl veți promova cu brio.

Leu
Leii au o zi liniștită, se bucură de calmul căminului și de compania celor dragi. La locul de muncă lucrurile se defășoară normal, spre sfârșitul săptămânii s-ar putea totuși să fiți nevoiți să rămâneți peste program pentru a nu vă încărca în weekend. Aveți grijă la sănătate, nu neglijați durerile recent apărute și mergeți la un control de rutină.

Fecioară
Fecioarele sunt pline de energie și puse pe glume. Nimic nu vă poate strica buna dispoziție și îi molipsiți și pe cei din jur. Se apropie weekendul și aveți planuri mari cu familia: poate o excursie la munte sau o drumeție scurtă. Cel mai important este să vă concentrați în continuare pe ceea ce aveți de făcut la birou.

Balanţă
Simțul corectitudinii și egalității este foarte puternic azi pentru tine și te-ar putea face să îți spui părerea chiar dacă îți creează disconfort. Toată lumea din cameră trebuie să audă ce ai de spus. Știi ce e corect și nu ar trebui să lași politici arbitrare și reguli de etichetă depășite să te împiedice să semnalezi când cineva sare calul.

Scorpion
Se încing lucrurile între tine și o altă persoană, dar s-ar putea să nu fie chiar ce sperai. Fii deschis pentru toate posibilitățile, pentru că încă ai multe de câștigat din construirea acestei relații. Să fii mai flexibil în privința așteptărilor tale este o idee bună, pentru că polaritatea din viața ta te va forța să tot jonglezi între oameni și sarcini.

Săgetător
Ambițiile tale au evoluat constant și ai o idee asupra temelor cu care te vei confrunta într-o situație profesională în lunile ce urmează. Vor veni oportunități să evoluezi în carieră, drept recunoștință pentru munca depusă. Dar va fi nevoie să demontezi vechile idei despre succes și să renunți la ambițiile exagerate.

Capricorn
Atitudinea şi reacţiile tale spontane pot răni unele persoane, aşa că sfatul astrelor pentru tine este să încerci să fii mai tolerant. De asemenea, astăzi, nu este cazul să te aventurezi în afaceri sau să faci cheltuieli mari, să cumperi lucruri scumpe sau produse de care nu ai neapărat nevoie. Planul financiar nu este bine aspectat.

Vărsător
Astăzi, nativii zodiei Vărsător vor avea de-a face cu persoane care le pun beţe în roate. Prietenii apropiaţi îţi cer ajutorul. Atenţie cui îţi dedici timpul şi energia. Un sfat ar fi să te bazezi pe intuiție ca să poţi discerne ce este cu adevărat important pentru tine. În plan sentimental, persoana iubită îţi va face o surpriză plăcută.

Peşti
Unii nativi ai zodiei Peşti se vor simţi blocaţi într-un punct mort, de unde nimic parcă nu vrea să se urnească. Trebuie să înțelegi că în viaţă nu toate merg ca pe roate. Trebuie doar să ai încredere în tine şi să nu te sperie pro¬vocările. Tot astăzi, vei afla un lucru foarte important, care îți va arăta cine îţi este prieten cu adevărat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS