3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
S-ar putea să descoperi azi că unele lucruri nu merg conform planului sau așteptărilor, și poate va fi nevoie să intervii. Sfatul astrelor este să nu te descurajezi, să fii mai încrezător în propriile forțe, să-ţi aperi teritoriul, să-ţi ceri drepturile dacă este nevoie.

Taur
Zi bună pentru a te lăsa purtat de val, pentru a te descoperi şi a te distra. Sfatul astrelor pentru astăzi este să te înconjori de copii, de oameni veseli, prietenoși, pentru că ei te vor ajuta să reînveţi sau să-ţi aduci aminte unele lucruri importante de care ai uitat.

Gemeni
Este o zi bună pentru a-ți folosi resursele, abilitățile, talentele. Eşti creativ şi, în acelaşi timp, reuşeşti să-ţi păstrezi autenticitatea. Eşti mai aproape ca oricând de a descoperi adevărul, de a reuşi, de aceea nu ignora semnele, indiciile şi propunerile apărute.

Rac
Se pot anunţa câteva oportunităţi foarte bune în ceea ce priveşte dezvoltarea ta. Este important să rămâi deschis la toate ideile venite, căci viaţa îţi poate deschide unele uși la care ai visat demult. Sfatul zilei este să priveşti cu mult optimism către un nou capitol.

Leu
Astăzi reușeşti să-ți bifezi sarcinile stabilite, în special cele de serviciu, dar cumva vei da dovadă de prezență și în sectorul vieții familiale, vei fi atent la nevoile celor dragi, precum și la treburile gospodărești. Este o zi bună și pentru achiziții, pentru alegeri înțelepte.

Fecioară
Eşti plin de voioşie şi dinamism, iar tot ce îţi doreşti acum este să-ţi menții această bunădispoziție pentru cât mai mult timp posibil, să-ți încarci spiritul cu multă energie pozitivă. Simţi că poţi să te descurci cu orice obstacol și transmiţi această energie și celorlalți.

Balanţă
Aştepţi bani sau beneficii care pot să întârzie. La serviciu ai nevoie de o nouă strategie sau de alte surse de inspiraţie. Analizează mai bine concurența și îți vor veni idei noi. Acasă, lucrurile încep să se așeze și munciți mai mult împreună la un proiect important.

Scorpion
Zi bună pentru clarificări, pentru a verifica și a înțelege mai bine drumul către obiectivele tale. Ştii exact care sunt paşii pe care trebuie să-i urmezi, astfel încât să-ţi atingi dorinţele? Poate ar fi bine să încerci să priveşti lucrurile din perspectiva altei persoane.

Săgetător
Cuvintele-cheie pentru această zi: lecție, experiență, înțelepciune, maturitate, empatie. Pentru tine, ziua este o binecuvântare, mai ales pentru că Universul vrea să scoată în evidenţă câteva lucruri în care crezi cu tărie, să-ți ofere câteva lecții din care ai de învățat.

Capricorn
Simți nevoia să faci ceva diferit, să fii mai boem, să-ți permiți anumite lucruri, să cauți calitatea, nu cantitatea, să fii mai interesat de lucrurile de odinioară, nu de cum decurg sau funcționează acum. Ești mai dornic și de compania oamenilor cu mai multă experiență.

Vărsător
Se anunță ședințe, întâlniri, discuții și ca lucrurile să funcționeze cu adevărat este nevoie să te implici activ în acestea, să asculți, să te gândești la soluții, să încerci să te pui și în locul altora, să te interesezi și de binele comun, de grup, nu doar de interesul personal.

Peşti
Ar fi bine să-ți revizuieşti rutina, agenda și să ieși din zona de confort, dacă îți dorești ca anumite lucruri la tine sau din jurul tău să se schimbe. Astăzi este despre a lua o decizie, despre a prinde curaj, despre a-ți cere drepturile, despre a-ți asuma ceva pe termen lung.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS