8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Semnul tău zodiacal se află în sfera sinelui. Este o perioadă potrivită să-ți exprimi părerile, grijile, emoțiile, să te ocupi de nevoile sufletului. Cineva apropiat inimii este dispus să te asculte, să te ajute să le clarifici, să redobândești armonia interioară.

Taur
Pot apărea schimbări ori revelații interesante în sfera carierei, iar azi faci tot ce îți stă în putință pentru a-ți dovedi competența, eficiența, abilitățile. Sunt favorizate aspectele ce țin de reputație, de evoluție, de asocieri, de legătura cu autoritățile.

Gemeni
Fii mai atent și mai chibzuit în sectorul financiar. Este posibil să apară cheltuieli neașteptate sau descoperi că anumite socoteli nu prea mai au legătură cu realitatea. Ai putea avea un moment de trezire la realitate și în legătură cu unele planuri de viitor.

Rac
În plan profesional, lucrurile nu par să te agite, ba chiar te vei ține de rutină. În plan personal, ar fi bine să rediscuți anumite subiecte sau să renegociezi anumite limite cu partenerul de viață. Ești mai preocupat de grijile gospodărești pe termen lung.

Leu
Este un moment bun să te ocupi de toate acele sarcini și chestiuni care au rămas nerezolvate. Este cea mai bună perioadă pentru a te ocupa de viața ta emoțională, de povești mai vechi de familie și de probleme din trecutul tău, spun astrele.

Fecioară
Este un moment bun să faci ceva special pentru sfera muncii. Este bine aspectat dialogul, fie că este vorba despre colegii tăi, partenerii de afaceri, colaboratorii, cei cu putere de decizie. Cadru astral bun pentru a ține discursuri, a negocia, a convinge.

Balanţă
Perioadă bună pentru reorganizare, reevaluare, renegociere. Poți relua lucruri mai vechi, oferindu-le altă abordare, altă față. Desprinde-te de trecut și deschide-te spre ceva cu totul nou, nemaiîncercat. Îți oferi o nouă șansă și atragi noi energii.

Scorpion
Ai parte de o zi bună, cu planuri îndrăznețe și cu acțiuni curajoase. Ai idei inspirate și poți lua decizii bune pe care să le și pui în practică. Fii mai rezervat în legătură cu informațiile pe care le oferi și mai ales cu cine alegi să le împărtășești.

Săgetător
Cadru astral prielnic pentru a te focusa asupra familiei extinse, asupra nevoilor celor dragi. Pot reapare unele conflicte să reapară și e nevoie să le iei în serios, să nu le mai amâni, să cauți soluții care să le aplaneze, să le rezolve pe termen lung.

Capricorn
Ai inițiative frumoase, astrele te îndeamnă să încerci, să te avânți, să testezi, să cercetezi. Sunt favorizate întâlnirile, ședințele și deciziile privind investițiile. Unele discuții s-ar putea să-ți deschidă azi ochii în legătură cu un subiect mai vechi.

Vărsător
Anumite lucruri nu au funcționat cum ți-ai dorit sau nu evoluează după planul pe care l-ai stabilit, chiar dacă ai muncit asiduu, cu seriozitate și meticulozitate. Azi este să nu te aștepți la progrese spectaculoase și să nu faci presiuni asupra altora.

Peşti
Ai nevoie de idei noi, de principii noi, ba poate chiar și de un set de obiective diferite. Astrele te îndeamnă să încerci să-ți redefinești foarte clar nevoile, preocupările, să-ți faci un plan serios, să te organizezi. Iei decizii bune în privinţa banilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS