21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Reușești să fii în centrul atenției, să-ți îmbunătățești imaginea publică, să acaparezi audiența, fie printr-un discurs deosebit, fie cu o idee îndrăzneață sau cu o viziune interesantă. Ai planuri frumoase și le expui și celorlalți, vei împărtăși informații, detalii, păreri.

Taur
Azi este despre alții, despre a te pune în locul lor, a prelua probleme, griji, responsabilități. Simți nevoia să te implici, să ajuți, să oferi, să intri în tot felul de activități prin care să-ți arăți bunătatea, generozitatea, compasiunea, grija, protecția față de alţii.

Gemeni
Ai posibilitatea să iei unele decizii, să-ți folosești abilitățile de coordonare, de lider, să fii apreciat. De asemenea, sunt bine aspectate relațiile cu copiii, cu cei mai tineri decât tine, precum și studiul, aspectele ce țin de dezvoltarea ta personală, spun astrele.

Rac
Buna dispoziție te însoțeşte la tot pasul, de aceea ar bine să te bucuri de această energie și să o împrășii în jurul tău. Cadru astral bun și pentru negocieri, discuții, ba chiar și pentru semnarea unor contracte, pentru planificare unor pași în viitorul apropiat.

Leu
Ești bun la descifrarea mesajelor ambigue, la găsirea pieselor lipsă dintr-un puzzle, la elucidarea unei enigme, la aflarea unui adevăr. Ești atent la detalii, ai fler, vezi imaginea de ansamblu. Trebuie să te ocupi de erori mai vechi, situații şi probleme din trecut.

Fecioară
Cuvintele-cheie pentru această zi: alianță, uniune, corectitudine, autenticitate. Îți unești forțele cu alte persoane sau să te alături unui grup care sprijină un demers cu care rezonezi. Dacă știi că adevărul este de partea ta, atunci mergi până în pânzele albe.

Balanţă
O vizită, o întâlnire, o veste, apariția pe neașteptate a cuiva s-ar putea să-ţi schimbe agenda. Sunt posibile scurte deplasări, drumuri, ai grijă la încurcături, la schimbarea unor detalii. Reușeşti să găsești o soluție îndrăzneață la o problemă mai veche.

Scorpion
Ești interesat de interacțiune, atent la ceea ce ți se spune și cu multe întrebări pentru toți cei cu care vorbești. Curiozitatea excesivă poate declanșa aspecte mai puțin plăcute, caută să pui unele limite când este vorba despre viața personală a celorlalţi.

Săgetător
Lasă trecutul deoparte, nu încerca să readuci în discuție subiecte controversate. Nu deschide cutia Pandorei pentru că nu o să mai știi cum să o oprești. Mai bine ai căuta să te ții de rutină, să planifici perioada următoare, să organizezi o vizită sau o întâlnire.

Capricorn
Atenția ta e îndreptată spre muncă, spre rezultate, ambiții profesionale. Ai fler, ai idei bune, câștigi simpatia superiorilor. Muncește, dar fii atent și la timpul petrecut alături de persoana iubită, dacă nu-ți dorești să se răcească relația dintre voi.

Vărsător
Cuvintele-cheie pentru azi: imagine, strălucire, cucerire. Este o zi în care emoțiile tale vor fi mai fluctuante, mai greu de controlat. Astăzi ești interesat de abundență, de opulență, cauți să cucerești, să fii atractiv, să te îmbraci sau să te comporți altfel.

Peşti
Vești bune în planul profesional și în sectorul vieții sociale. Reușești să fii convingător cu ceva azi, să impresionezi, să fii ascultat, ba chiar și lăudat. Este un moment deosebit de bun pentru tine, te simți validat, apreciat. Sunt favorizate și ieșirile, deplasările.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS