11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunt favorizate discuțiile cu autoritățile, superiorii, persoanele aflate în poziții-cheie, ar fi momentul să-ți exprimi dorințele, să-ți spui părerea vizavi de anumite aspecte. Reușești să vezi imaginea de ansamblu, să înțelegi traseul pe care ar fi bine să-l urmezi.

Taur
Dacă unii încearcă să-ți spună azi sau să-ți sugereze că nu vei reuși în ceva ce ți-ai propus, sfatul astrelor este să nu încerci să-i convingi, ci să te retragi şi să-ți vezi de drum, de obiectiv, de dorință, de vis. Nu lăsa ca neîncrederea lor să te afecteze în vreun fel.

Gemeni
Faci planuri, începi anumite proiecte, ai tot felul de idei și abia aștepți să le pui în aplicare. Te simți foarte bine în propria piele, ești mulțumit de felul în care au decurs în ultima perioadă lucrurile, dar la fel de entuziasmat ești să mai faci câteva mici schimbări.

Rac
Ești energic și plin de optimism, e bine să acționezi, să te îndrepți spre obiectivul propus. Ai parte de susținere, de încurajări, grupul tău te urmează, ba chiar te împinge de la spate să continui, să nu cedezi, să nu te oprești, pentru că îi inspiri și pe ceilalți.

Leu
Apar unele oportunități extraordinare în special în sectorul muncii. Cunoști persoane, dezvolți anumite idei, găsești soluții și ești încântat de felul în care evoluează lucrurile. Cadru astral deosebit de bun și în ceea ce privește legătură cu străinătatea.

Fecioară
Astăzi apar unele răsturnări de situație, unele schimbări, când ți-e lumea mai dragă. Sfatul astrelor este să privești lucrurile cu mai mult calm, să fii mai flexibil, să dai dovadă de pragmatism. Fii mai atent și la sectorul finanțelor, te sfătuiesc astrele.

Balanţă
Semnul tău zodiacal este în sfera imaginii publice. Primești aprobare, validare, atenție din partea celorlalți, indiferent că este vorba despre carieră, familie, prieteni. Îți sunt recunoscute meritele, ai parte de laude și aprecieri. Bucură-te de ce-ți aduce ziua!

Scorpion
Nu amâna pe mâine ce poți face astăzi legat de acte, hârtii, tranzacții, bani. Poate apare o propunere legată de o afacere, de o asociere, de o idee pe care să o dezvoltați împreună. Zi benefică pentru tot ce ține de grupuri, asocieri, parteneriate, colaborări.

Săgetător
Poți interacționa sau poți cunoaște pe cineva care o bună perioadă va juca un rol-cheie într-un anumit sector. Astrele te îndeamnă să descoperi cine este persoana care îți poate aduce schimbarea și cum anume ar fi bine să abordezi întreaga situație.

Capricorn
Începe o nouă etapă, un nou proiect, astrele te sfătuiesc să fii mai flexibil, să dai dovadă de mai multă încredere în reușită. Atâta timp cât vei organiza lucrurile cu atenție, îți vei seta un obiectiv cât mai clar și vei avea așteptări realiste, toate vor decurge lin.

Vărsător
Astăzi este despre comunicare, dar nu neapărat despre cea convențională, tradiționalistă. Ești ajutat de tehnologie, te exprimi și te simți mai liber în mediul virtual. Îți place să fii în centrul atenției, să dai tonul, să-i mobilizezi pe ceilalți.

Peşti
Apar situații sau evenimente neașteptate și te iau pe nepregătite. Recomandarea astrelor este să nu te alarmezi, să dai dovadă de cât mai mult calm și să încerci să te adaptezi din mers. Un alt sfat este să fii mai atent la nevoile unor membri din familia extinsă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS