14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi trebuie să fii foarte atent la modul în care îți exprimi emoțiile, sentimentele, dar mai ales la felul în care folosești cuvintele. Este posibil să nu conștientizezi cât de mult poți influența prin cuvintele tale starea de bine a celor cu care interacționezi.

Taur
S-ar putea să simți că este nevoie să te oprești, să te liniștești, să faci un pas în spate și pur și simplu să observi, să analizezi, să-i lași pe ceilalți să conducă, să se agite, să aleagă, să decidă. Fii atent la detalii, la mesaje, la semne, te sfătuiesc astrele.

Gemeni
Azi poți realiza foarte multe lucruri. Maniera prin care comunici te ajută să atragi oameni de partea ta. Dacă simți nevoia să oferi sfaturi și să-i încurajezi pe ceilalți, nu te opri, la fel dacă simți că trebuie să-ți exprimi admirația sau aprecierea față de cineva.

Rac
Ajungi la o concluzie, închei un capitol, un proiect sau o etapă. Simți că este timpul să finisezi un lucru și să mergi mai departe cu altceva, poate pe alt drum, susținând o altă cauză, urmând o altă idee. Moment bun să discuți cu patrenerul planuri de viitor.

Leu
Semnul tău zodiacal este în sfera spiritualității. Eşti într-o stare de împăcare, de împrietenire cu ceilalți, de rezolvare sau ameliorare a unei situații, a unui conflict. Se poate vindeca și o traumă, poți face pace cu trecutul, cu cineva cu care nu ai mai relaționat de mult.

Fecioară
Este timpul să te exprimi și să faci ceva pentru a rezolva, pentru a schimba unele lucruri. Ceva din tine te determină să acționezi. Privești lucrurile din alt unghi, încerci o altă abordare, o altă strategie, metodă, un alt scenariu. Nu permiți nimănui să te influențeze.

Balanţă
Semnul tău este în sfera sinelui și valorilor personale. Poate fi nevoie să te împaci cu ceva din trecutul tău. Încerci să-ți îndrepți atenția mai mult spre tine, spre emoțiile și gândurile tale. Ai unele idei și dorințe ascunse. Ce te împiedică să le îndeplinești?

Scorpion
Cuvintele care descriu cel mai bine această zi sunt: pragmatism, control, eficienţă, determinare, viziune. Conștientizezi că ai o capacitate deosebită de a-ți ține emoțiile sub control. Oamenii cu care interacționezi vor fi atrași de starea ta de bine, de echilibru.

Săgetător
Astăzi lucrurile par încurcate, dar asta nu înseamnă că nu vei reuși să le clarifici, să găsești soluții. Fii atent la detalii, la indicii, ascultă-ți intuiția și nu te lăsa intimidat de oamenii care încearcă să te convingă de faptul că nu ai cum să o scoți la capăt.

Capricorn
Astăzi te pui în locul celorlalți, încerci să înțelegi de ce acționează într-un fel sau altul, de ce fac anumite alegeri, de ce li se întâmplă anumite lucruri sau situații. Dai dovadă de înțelepciune, reușești să vezi imaginea de ansamblu, să tragi concluzii potrivite.

Vărsător
Astăzi este despre rutină și stabilitate. Atâta timp cât dai dovadă de corectitudine și onestitate față de ceilalți, lucrurile rămân neschimbate sau vor merge pe traseul obișnuit. Dacă îți schimbi atitudinea față de ceilalți, s-ar putea să observi cum tulburi apele.

Peşti
S-ar putea să fie nevoie să iei o decizie, chiar dacă nu îți sunt clare toate aspectele. Apar circumstanțe care te îndeamnă să te grăbești, să dai un răspuns, să faci o alegere. Bazează-te pe intuiție, te va direcționa exact spre drumul pe care ar fi bine să-l urmezi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS