13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Zi plină de oportunități, dacă îți vei permite să vezi astfel lucrurile. Lasă-te purtat de val, te îndeamnă astrele. Eşti norocos, pentru că ai acea curiozitate care te ajută să cercetezi, să analizezi şi să acumulezi informaţii utile mult mai uşor decât alţii.

Taur
Simţi nevoia să evadezi din solitudinea simţită în ultimele zile şi să te bucuri de lucrurile și persoanele care te înconjoară. Cadru astral bun pentru vizite, plimbări, întâlniri, pentru socializare şi activități dinamice. Sunt bine aspectate deplasările, drumurile.

Gemeni
Zi bună pentru aflarea răspunsurilor şi conștientizări. Universul îţi trimite mesageri care să te îndrume, să te ghideze, să-ți arate calea. Astăzi lucrurile se aranjează, piesele lipsă de la puzzle sunt găsite, informaţiile aflate pe jumătate astăzi apar în întregime.

Rac
Zi bună pentru socializare şi destăinuiri. Discuţiile de astăzi te vor face să priveşti cu mai multă încredere spre viitor, te vor ajuta să-ți îmbunătățești anumite relații. Cadru astral bun și pentru a-ți fi reamintite care sunt adevăratele tale principii și valori de viață.

Leu
Este timpul să faci un pas în faţă, să ieşi din umbră, din anonimat, mai ales pentru că semnul tău zodiacal se află în sectorul imaginii publice. Așteaptă-te și la unele suprize, nu neapărat obiecte, ci mai degrabă întâlniri neaşteptate, discuţii interesante cu cei dragi.

Fecioară
Este o zi bună pentru a te focusa pe dezvoltarea ta personală, pentru a studia, pentru a aprofunda unele subiecte sau domenii. Cauţi modalităţi să te reinventezi, să faci anumite schimbări şi reorganizări, să faci noi planuri, să setezi obiective interesante.

Balanţă
Cuvintele-cheie pentru azi: maturitate, corectitudine, suport, înțelepciune, conexiune. Dacă eşti atent cu ceilalți, dacă dai dovadă de empatie, generozitate şi ajuţi persoanele din jur, la finalul zilei vei avea sentimentul că ai făcut astfel încât această zi să conteze.

Scorpion
Explorează lumea exact așa cum se prezintă ea în fața ta, bucură-te de acele mici evenimente care te vor suprinde azi. Este un moment bun să nu cauți să deții tu controlul, ci să te lași purtat de energii, de senzații, să îți permiți să simți, să trăiești fiecare experiență.

Săgetător
Zi interesantă, plină de învățăminte, de aceea sfatul astrelor este simplu: nu te agăţa de detaliile întâmplător apărute în cale, încearcă să priveşti lucrurile în întregime, să ai imaginea de ansamblu. Nu te lăsa păcălit de zgomot și ambalaj, caută esența.

Capricorn
Ești productiv, eficient, muncitor. Eşti focusat pe căutarea soluţiilor, pe o mai bună prioritizare a sarcinilor, dar şi pe finalizarea proiectelor începute, atât în ceea ce privește sectorul profesional, cât și cel personal. Negociezi foarte bine și îți asculți instinctul.

Vărsător
Lasă adevărul să iasă la suprafață, mintea să nu mai fie bruiată de idei și convingeri care nu-ți fac bine. Universul are atâtea să-ţi ofere, dacă eşti deschis, flexibil, dar şi onest. Ai avea multe lucruri de învăţat astăzi, dacă eşti atent la informaţiile care vin spre tine.

Peşti
Ești prietenos, amabil, oferi suportul de care alții au nevoie. Încerci să le insufli celorlalţi că nu trebuie să-şi piardă răbdarea şi încrederea că lucrurile vor merge bine. Concentrează-te pe sferele importante ale vieţii si nu te împiedica de lucruri nesemnificative.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS