10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Zi excelentă pentru tot ce ține de serviciu, dar şi de sfera finanțelor, resurselor. Ştii cum să gestionezi banii, cum să-i atragi de partea ta. Dai dovadă de concentrare, seriozitate, acuratețe. Ai parte de mai multă stabilitate, iar acest lucru te mulțumește.

Taur
Ai nevoie de siguranță, de control, iar această energie va fi resimțită în toate planurile vieții. Zi liniștită, calmă, organizată, cu un plan bine conturat pe care-l vei respecta întocmai. Nu agreezi surprizele, activitățile, întâlnirile sau discuțiile care nu sunt în agendă.

Gemeni
Zi mai rigidă, s-ar putea să fie nevoie să te ocupi de lucruri care nu te încântă, dar care trebuie făcute. Cadru astral bun pentru lucrul cu hârtiile, pentru discuții cu autoritățile, sunt posibile și unele drumuri scurte sau planificarea unor vizite, întâlniri.

Rac
Ai așteptări mari, optimism din plin, vrei rezultate rapide, dar cumva simți că te deplasezi cu pași mici. S-ar putea să descoperi că nu sunt întrunite toate condițiile astfel încât planurile pe care le ai să evolueze, să se dezvolte, de aceea trebuie să mai aștepţi.

Leu
Te ocupi de respon-sabilități ce țin atât de planul profesional, cât și personal. Este posibil să fie vorba despre hârtii, despre aspecte în scris, care trebuie rezolvate și nu suportă amânare. Sunt favorizate aspectele ce țin de autorități, legi, reguli, acte, dreptate, norme.

Fecioară
Ai un orizont plin de posibilități și este vremea să privești în față. Te preocupă viitorul și este un cadru astral minunat să iei o decizie, este esențial să vezi ce cale alegi. Folosește-ți intuiția, abilitățile, înarmează-te cu răbdare, dar și cu optimism.


Balanţă
Intenția contează, Universul atrage energiile pe care le lansezi. Este esențial să-ți analizezi mai bine ocaziile, armele pe care le deții, relațiile în care ești implicat și să înțelegi cu ce rezonezi, care te avantajează cu adevărat și care nu, care sunt oportunități reale.

Scorpion
Privești foarte mult spre trecut. Au rămas anumite lucruri nerezolvate, unele sarcini de pe lista ta nu au fost făcute și acum le revezi, le reiei, cauți să le finalizezi. Poți resimți și urmările unor vechi decizii, ale unor schimbări, a unor alegeri făcute demult.

Săgetător
Dai dovadă de pragmatism, ești ancorat în realitate, realist, materialist convins. Nu te grăbi și nu aștepta roade imediate. Vei găsi ieșirea, direcția, dar va trebui să ai puțină răbdare, să depui și ceva efort. Sunt bine aspectate și drumurile, deplasările.

Capricorn
Moment bun să planifici, să organizezi. Atunci când îți dorești ceva cu adevărat, îți pui în joc ambiția, resursele, calitățile, talentele, pentru a atinge scopul dorit. Cineva din cercul tău de apropiați te ajută în acest sens, te stimulează să-ți păstrezi motivația.

Vărsător

Te afli la intersecție de drumuri, te detașezi de ceva, închei un capitol, lași ceva în urmă și altceva te atrage. Nu îți este clar încotro te îndrepți, știi doar că îți dorești această schimbare, această noutate în viața ta. Ai nevoie de sfatul cuiva de încredere.

Peşti
Ai parte de o zi bună. Îţi revine optimismul, poţi iar să te bucuri, să-ți echilibrezi emoțiile, să te implici în activități care să te ajute să te și distrezi un pic. Sunt bine aspectate activitățile ce țin de dezvoltare personală, de dezvoltarea mentală, a afacerilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS