21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
E momentul să acționezi, nu neapărat în sfera profesională, cât mai degrabă în cea personală. Zi bună pentru a convinge, pentru a-ți scoate la iveală abilitățile de cuceritor, pentru a atrage pe cineva de partea ta. O pasiune te încântă și abia aștepţi să-i dai curs.

Taur
Simți nevoia să-ți exprimi părerea, dorința, viziunea și să o faci într-un mod autoritat, convingător, decisiv. Ai o zi de succes, poți repurta o victorie deosebită. Reușești să-ți pui în valoare talentele, calitățile, îi convingi cu ușurință pe ceilalți, te afirmi.

Gemeni
Ai nevoie să te detașezi de problemele celorlalți și să te concentrezi asupra propriilor nevoi şi dorințe. Ți-au solicitat prea multă atenție ceilalți în ultimele zile, este esențial să te pui pe tine pe primul plan. Sănătatea are nevoie de mai multă atenție.

Rac
Zi liniștită, în care vrei să faci ordine în toate lucrurile. Ai timp să te gândești în liniște, să te organizezi, să faci liste, să faci planuri, să cântărești unele situații, să le înţelegi mai bine, și toate aceste acțiuni îți aduc o stare de încredere, stabilitate, siguranță.

Leu
S-ar putea ca un proiect sau o etapă să se apropie de sfârșit și să fie nevoie să te concentrezi asupra ei, să faci ca lucrurile să fie încheiate nu doar după bunul plac, ci și ținând cont de anumite norme, reguli. Apreciezi onestitatea, corectitudinea celorlalți.

Fecioară
Moment bun pentru vizite şi călătorii, dar și pentru studiu, acumularea unor informații de care ai nevoie. Astăzi vei vorbi despre bani, despre cheltuieli, te tentează unele lucruri pe care ai pus ochii și vrei să te convingi dacă merită aceste achiziții.


Balanţă
Astăzi te va preocupa imaginea ta, cauți să te înfrumusețezi, în special din punct de vedere fizic, să fii apreciat, lăudat. Îți place să te îngrijești, să arăți bine. Este un cadru astral bun pentru socializare, pentru stabilirea unor noi contacte, pentru colaborări.

Scorpion
Ai o zi activă, vrei să fii în centrul atenției. Eşti comunicativ, dar trebuie să fii totuși atent la lucrurile pe care alegi sau decizi să le spui, pentru că poți oferi unele informații ce țin de viața altora și pe care aceștia poate nu sunt dispuși să le împărtășească.

Săgetător
Astăzi este despre discuții, acumularea de informații și stabilirea unor strategii. Sunt bine aspectate întâlnirile, ședințele, vizitele. Eşti mai sigur pe ceea ce faci, pe planurile şi ideile tale, pe resursele pe care le deții. Poți să tragi concluzii şi să iei decizii.

Capricorn
Te concentrezi mai mult asupra viitorului, cauți stabilitate, privești spre orizont, spre alte posibilități, cauți alternative. Stai și analizezi lucrurile, le cântărești și cauți să aranjezi lucrurile pe un teren mai solid în viața ta, atât în plan profesional, cât și personal.

Vărsător

Eşti obosit, lipsit de chef, ultima perioadă a fost destul de aglomerată pentru tine și parcă nu ai reușit să-ți reîncarci bateriile, să te odihnești așa cum ar fi trebui. Implică-te doar în activități simple, ușoare, care nu necesită eforturi intelectuale sau fizice.

Peşti
Reuşeşti să ieși în evidență, ai un as în mânecă pe care ar fi bine să-l folosești. Reflectoarele se îndreaptă spre tine, reuşeşti să strălucești, să te arăți lumii, să fii apreciat, lăudat, iar aceste energii se pot resimți atât în plan profesional, cât și în cel personal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS