16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Visezi, proiectezi lucruri mărețe și abia aștepţi să-ți vezi dorințele materializate, să-ți strângi roadele. Pe tine te ajută să-ți vezi cu puterea minții destinația, să o vizualizezi, de aceea nu te lăsa influențat de cei care îți spun azi că visezi prea mult.

Taur
Ești plin de entuziasm, de speranță, de optimism, iar aceste energii te vor ajuta mult în obiectivele pe care ți le-ai propus. Dacă mai interacționezi și cu persoane care te stimulează să gândești pozitiv, cu atât mai mult ziua de azi va fi plină de reușite.

Gemeni
Zi plină de vise, de planuri de viitor, parcă se deschid ușile, apar oportunitățile. Este un cadru astral prielnic pentru a seta anumite obiective pe termen lung, pentru a face unele strategii și pentru a căuta soluții și metode prin care să rămâi motivat.

Rac
Sunt bine aspectate evenimentele sociale și activitățile de grup. Apare o ocazie de celebrat, de a te distra, un succes care îi adună pe mai mulți sau este vorba despre o bucurie colectivă la care participi și care te încântă. Poți cunoaște persoane noi.

Leu
Vin vești bune pentru tine sau pentru cei dragi și simți nevoia să le împărtăşești cu alte persoane. Este un moment bun pentru declarații, destăinuiri, informații. De asemenea, ești mai deschis să oferi simpatia ta, prietenia, admirația ta cuiva special.

Fecioară
Atrage oportunitățile de partea ta, caută ceva care să te motiveze, ceva care să-ți aducă emoția bună și potrivită pentru azi, partea plină a paharului. Evită conflictele, ideile negative și convingerile limitatoare pe care alții încearcă să ți le aducă.

Balantă
Pe unde vei merge sau indiferent cu cine vei interacționa vei fi primit cu bucurie, cu simpatie. Sunt bine aspectate prieteniile, colaborările, comuniunile, cooperezi foarte bine, dai dovadă de empatie, randament și ai idei bune, oferi sfaturi utile.

Scorpion
Ai motive reale de încântare, de bucurie, de satisfacție, atât în plan profesional, cât și personal. Ai parte și de aspecte bune ce țin de sfera iubirii, te înțelegi mai bine cu partenerul romantic, ai parte de discuții cu răspunsuri bune, pozitive.

Săgetator
Te animă o minunată energie, ești entuziasmat, ai lumină în minte, gândești pozitiv, crezi cu tărie în anumite lucruri, ți-ai calculat forțele, știi pe ce te bazezi. Sunt mari șanse ca planurile pe care le vei trasa azi să prindă contur, să fie de bun augur.

Capricorn
Ai impresia că toată lumea vrea ceva de la tine și că ai multe termene-limită pentru anumite activități. Acest lucru te va mobiliza, dar îţi va aduce şi stres. Vei reuși să faci față dacă vei privi lucrurile mai detașat și vei accepta ajutorul celorlalți.

Vărsător
Ești emotiv, melancolic, s-ar putea ca lucrurile să nu fie cum îți dorești, să nu iasă cum te aștepți, să fii mai temător în ceea ce privește un aspect. Astrele te îndeamnă să te întrebi, dar și să-ți răspunzi sincer: Nu cumva îți pui singur bețe în roate?

Pești
Semnul tău zodical se află în sfera resurselor, iar astăzi vei consuma din plin din acestea, fie că e vorba de timp, de ambiție, concentrare sau bani. E posibil să ai o agendă cam încărcată, să-ți fi asumat prea multe lucruri. Te-ar ajuta dacă ai face ordine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS