4.3 C
Craiova
duminică, 5 decembrie, 2021

Horoscop

Berbec
Focusează-te mai mult pe recunoștință, pe evaluarea lucrurilor pe care le-ai făcut până acum, a reușitelor și a relațiilor în care ești implicat. Păstrează o atitudine pozitivă, nu apleca urechea la credințele și convingerile celorlalți dacă acestea nu sunt optimiste.

Taur
Este timpul să pui în ordine anumite lucruri, fie că este vorba despre hârtii, biroul de la serviciu, despre propria locuință, despre planurile de viitor. În urma acestei organizări, te vei simți mult mai bine, vei fi mai liniștit, mai încrezător, mai în siguranță.

Gemeni
Este o zi bună pentru a începe ceva nou, ar fi bine să acționezi cu încredere, fără să aștepți să ai toate piesele din puzzle, toate resursele de care crezi că ai nevoie. Este un cadru astral prielnic pentru a te ocupa de propriile dorințe, nevoi, doleanțe, idei.

Rac
Pe de o parte ești mai nostagic, mai emotiv, mai dornic de a socializa, pe de altă parte se anunță o zi bună pentru a-ți manifesta abilitățile creative. Sunt bine aspectate legăturile cu copiii, relaționarea cu copilăria, ești dispus să împărtășești amintiri.

Leu
Cadru astral bun pentru a te preocupa de persoanele din viața ta, fie că este vorba despre familie, prieteni, colegi de muncă, oameni cu care nu ai mai ținut legătura, dar pe care îi păstrezi cu drag în suflet sau la care te gândești des. Sună-i sau scrie-le!

Fecioară
Vrei să-ți fie recunoscute sau restabilite anumite drepturi. Ai nevoie să-ți întinzi aripile, să evoluezi, să crești și insişti să fii lăsat să urmezi acest demers. Ai potențial, ai talentele sau abilitățile de care ai nevoie, nimeni și nimic nu te poate demotiva.

Balanţă
Este o zi în care dai dovadă de curaj, iei anumite inițiative, faci pași în întâmpinarea unor ocazii, în special când va fi vorba despre sectorul muncii sau de sfera finanțelor. Sunt bine aspectate colaborările, munca în echipă sau în grup.

Scorpion
Moment propice să rezolvi chestiuni legate de cămin, să îți concentrezi atenția asupra ideii de familie, de bine comun. Poţi lua unele decizii bune, dar asigură-te că înțelegi și îți asumi în totalitate toate efectele pe care le vor aduce aceste hotărâri.

Săgetător
Zi bună pentru tandrețe, afecțiune, pasiune, atât pentru cei implicați într-o relație romantică, pentru că își pot îmbunătăți legătura, cât și pentru cei care sunt singuri, pentru că este un context favorabil pentru a atrage pe cineva special în viața lor.

Capricorn
Este timpul să te ”dezlănțui”, să gândești ”în afara cutiei”, să cauți și alte metode, alte strategii pe lângă cele folosite până acum. Ești mai jucăuș, mai aventuros, mai pus pe glume, iar această atitudine te poate ajuta să treci cu ușurință peste provocări.

Vărsător
Îți lărgești orizontul cu noi cunoștințe, ești curios, eşti interesat de informațiile și detaliile pe care ți le oferă alte persoane. Interacționezi cu ușurință cu toți cei care se arată dispuși să socializeze, poți participa la activități de grup, lucrezi bine în echipă.

Peşti
Dai dovadă de romantism și de creativitate. Eși mai visător, mai dornic să-ți folosești imaginația. Este un cadru astral bun pentru legătura cu străinătatea, ești mai interesat de o nouă cultură, cauți să-ți faci noi cunoștințe. Ai grijă la capitolul finanțe, achiziții.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un parapantist a căzut după ce agățat în cablurile...

Salvamontiştii braşoveni au intervenit duminică pentru salvarea unui parapantist,...

ȘTIRI GdS