21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Cineva drag sufletului dumneavoastră are nevoie de o vorbă bună, de un ajutor salvator şi îi demonstraţi câte puteţi face pentru el dacă v-o cere. Sunteţi alături, îl încurajaţi, îi oferiţi motive de speranţă, încercaţi să participaţi efectiv la rezolvarea problemelor sale şi vă va fi recunoscător pentru binele pe care i-l faceţi cu dragă inimă!

Taur
Sunteţi cam neatent, gata să porniţi pe altă cale într-un moment de comoditate, spunând că e prea greu să duceţi mai departe planul deja început. Există riscul ca sensul cel nou asupra căruia vă aventuraţi atât de entuziast să nu ducă acolo unde aţi sperat, ci celălalt drum, pe care sunteţi gata să-l abandonaţi acum, ar fi fost varianta mult mai potrivită.

Gemeni
Trebuie să vă aplecaţi asupra unor lucruri aparent mărunte, dar de care trebuia să vă ocupaţi. Nu le puteţi amâna la nesfârşit, iar azi aveţi starea necesară pentru a vă putea concentra eficient şi a şterge dintr-o lovitură mai multe puncte de pe ordinea de zi. Dacă le consideraţi neimportante şi azi şi mâine, se vor acumula mai multe lucruri minore care, la un moment dat, vă vor aglomera agenda de zi cu tot felul de nimicuri.

Rac
Aveţi mari rezerve dacă să porniţi pe noul drum care vi se deschide acum. Nu sunteţi suficient de bine informat despre ce vă aşteaptă la capăt, de aceea aţi prefera chiar să renunţaţi. Nu sunteţi nici în cea mai bună formă psihică pentru a face o astfel de schimbare, ci respingeţi din start variantele care vi se oferă. Dacă nu puteţi evita totuşi schimbarea de direcţie, ar fi bine să vă informaţi din cât mai multe surse ca măcar să porniţi pe acest drum cu sufletul împăcat că ştiţi ce se poate întâmpla.

Leu
Demult vi s-a spus că va veni acest moment dificil şi aţi fost puternic influenţat de anturajul din jur, care a creat o imagine de-a dreptul sumbră asupra acestui eveniment. Lucrurile ar fi stat mult mai bine dacă nu aţi fi ţinut cont de zvonuri şi de vorbe negative, pentru că exact ele sunt cele care au generat această stare proastă.

Fecioară
Priviţi spre etapele următoare ale unui proiect cu un fel de inocenţă, ca un copil care habar n-are ce urmează, dar arde de nerăbdare să ajungă la finalul poveştii. E bună această atitudine, pentru că vă ajută să continuaţi ceva aflat încă pe parcurs, fără să vă pierdeţi entuziasmul şi interesul. Pedalaţi mai departe cu energie maximă, ca să ajungeţi mai repede la capăt.

Balanţă
Aveţi relaţii prietenoase cu oricine, se resimte o bună înţelegere în toate încercările dumneavoastră de a intra în discuţie cu oricine. Parcă lumea e mai calmă, mai zâmbitoare acum, că vă miraţi şi că planează asemenea armonie în jurul dumneavoastră. Sunteţi responsabil de această atmosferă plăcută, pentru că aveţi o vorbă bună pentru oricine.

Scorpion
Nu trebuie să acceptaţi ajutorul pe care cineva vi-l oferă, dar în care presimţiţi că urmează să vă ceară mult mai mult înapoi. E un ajutor condiţionat şi chiar nu aveţi nevoie de aşa ceva. Aceasta nu e prietenie, nu e sprijin, ci e un troc incorect, pentru că i-aţi oferit de atâtea ori ajutorul fără a pretinde nimic în schimb, iar el… ce face? Profită de nevoile dumneavoastră de acum pentru a vă oferi ceva ce el deţine, dar nu o face gratis şi nici cu gânduri bune.

Săgetător
Aveţi tendinţa de a vă lua pe umeri toate grijile universului, poveri care nu vă aparţin. Nu aşa puteţi fi de ajutor celor care chiar trec prin astfel de situaţii, ci trebuie să le ridicaţi moralul, să le arătaţi că există soluţii, şi nu să plângeţi alături de ei în acelaşi glas. Da, poate unii aşteaptă compătimire şi în acest mod, dar nu cădeţi în plasa lor, pentru că pesimismul, negativismul, panica, împovărarea cu atâtea gânduri negative nu sunt soluţia optimă.

Capricorn
Nu vă aşteptaţi ca cei cu care vorbiţi azi să discute filosofii sau să atace subiecte de excepţie, pentru că dialogul poate fi plăcut şi pe marginea celor mai banale lucruri. Că vorbiţi despre vreme sau despre reţete culinare, descoperiţi o reală plăcere a conversaţiei cu cei din jur, cu şansa de a vă face noi prieteni.

Vărsător
Sunteţi o săgeată care, dacă e lansată din arcul potrivit şi cu viteza adecvată, ajunge la rezultate demne de toată lauda. Ca atare alegeţi-vă ţinta pentru ceea ce ştiţi să faceţi cel mai bine şi daţi-i drumul! Cel mai greu este, deci, să găsiţi scopul cel mai înalt spre care să vă lansaţi, dar o persoană complexă ca dumneavoastră poate face orice, dacă îşi propune.

Peşti
Tăceţi şi faceți, e mai bine aşa, decât să povestiţi tuturor ce planuri măreţe aveţi. Mai degrabă duceţi ceea ce aţi început la îndeplinire şi abia la final povestiţi şi altora cum aţi ajuns aici. Aveţi un proiect important în minte, dar deocamdată preferaţi să păstraţi discreţia asupra lui, pentru că simţiţi că mulţi ar dori să vă oprească din elan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS