21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Puteţi să începeţi o afacere nouă sau să vă gândiţi la investiţii pe termen lung pentru că aveţi idei destul de interesante. În prima parte a zilei sunteţi în formă şi plin de entuziasm, spre bucuria partenerului de viaţă. Relaţiile cu prietenii ar trebui să fie foarte bune. Cei din jur vă apreciază munca, dar trebuie să mai aşteptaţi puţin până să apară rezultate concrete.

Taur
În prima parte a zilei s-ar putea să vă întâlniţi cu un prieten vechi care vă propune să faceţi o afacere împreună. Merită să încercaţi, însă ar fi bine să nu renunţaţi la prudenţă. Trebuie să fiţi atent la toate detaliile, pentru a nu face greşeli. După-amiază s-ar putea să fiţi invitat la o întrunire tentantă, dar care pică într-un moment nepotrivit. Dacă acceptaţi invitaţia, vă sfătuim să fiţi cumpătat, mai ales la mâncare.

Gemeni
Se pare că sunteţi într-o formă deosebită, de care ar fi bine să profitaţi. Este o zi bună pentru afaceri şi călătorii, dar puteţi avea succes şi pe plan sentimental. De asemenea, puteţi să aveţi succes cu anumite schimbări în locuinţă. Este posibil să obţineţi venituri suplimentare dintr-o colaborare sau o tranzacţie neaşteptată.

Rac
Intuiţia vă poate ajuta să descoperiţi o afacere care v-ar îmbunătăţi simţitor situaţia financiară şi care se potriveşte destul de bine cu ceea ce ştiţi să faceţi şi cu timpul de care dispuneţi. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă şi să luaţi deciziile împreună. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie unei persoane mai în vârstă din familie, care vă poate ajuta în momentele dificile.

Leu
Aveţi posibilitatea să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră. Dacă v-aţi dorit să începeţi o afacere proprie, este momentul să treceţi la fapte. Contextul astral al zilei este favorabil tocmai acestui gen de iniţiative. Astăzi puteţi să vă bazaţi pe intuiţie pentru că puteţi realiza lucruri măreţe. Este timpul, însă, să faceţi şi anumite lucruri cu ajutorul cărora să vă mai destindeţi şi să vă mai relaxaţi.

Fecioară
S-ar putea să aflaţi că urmează să primiţi o sumă importantă de bani. Poate fi vorba despre o moştenire, o primă sau alt câştig neaşteptat. În contextul astral de azi, vă recomandăm să fiţi cât mai realist şi să vă abţineţi de la speculaţii. Nu este cazul să aruncaţi cu banii pe fereastră, ci ar trebui să faceţi anumite calcule riguroase.

Balanţă
Traversaţi o perioadă favorabilă pe toate planurile, care vă oferă posibilitatea să rezolvaţi probleme importante. În primul rând ar trebui să vă achitaţi toate datoriile. Dacă vă gândiţi să vă mutaţi într-o locuinţă nouă, este momentul să începeţi să faceţi demersuri concrete. Însă nu înainte de a cere sfaturi de la alte persoane care au făcut deja acest lucru. Ar fi bine să ţineţi cont şi de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie.

Scorpion
Intraţi într-o perioadă în care contextul astrologic vă este favorabil pe plan financiar. Asocierea într-o afacere nouă v-ar putea aduce beneficii substanţiale. Cei din jur au încredere în capacităţile dumneavoastră şi este posibil să vă solicite ajutorul în chestiuni delicate. Aveţi grijă să evitaţi orice acţiune care v-ar putea aduce în situaţia de a încălca legea! Este nevoie de multă prudenţă.

Săgetător
În prima parte a zilei este posibil să rezolvaţi problema fondurilor necesare pentru a începe o afacere. Puteţi să vă asociaţi cu un prieten care are experienţă sau cunoştinţe în domeniu. Atenţie: din cauză că sunteţi foarte preocupat de probleme materiale, riscaţi să neglijaţi relaţiile sentimentale. V-ar prinde foarte bine mai multe momente petrecute cu partenerul de viaţă, în care să spuneţi tot ce aveţi pe suflet.

Capricorn
S-ar putea să vă puneţi problema începerii unei afaceri proprii. Fiţi realist şi luaţi în calcul timpul şi eforturile necesare! Nu este cazul să vă grăbiţi şi trebuie să luaţi în calcul toate aspectele de care v-aţi putea lovi. Dacă sunteţi invitat la rude, ar fi bine să acceptaţi, poate acolo veţi avea parte de câteva sfaturi urile. Spre seară este posibil să primiţi o veste bună de la un prieten.

Vărsător
Se pare că azi aveţi un program foarte încărcat şi sunteţi nevoit să faceţi o mulţime de drumuri. Dacă veţi fi calm, veţi reuşi să puneţi totul la punct. S-ar putea să aflaţi că va trebui să faceţi o călătorie importantă în interes profesional sau de afaceri. Însă, aveţi mare grijă să nu vă neglijaţi partenerul. Ar fi bine să îi arătaţi acestuia mai multă afecţiune şi că îi apreciaţi eforturile.

Peşti
Se întrevede o zi importantă pe plan sentimental. Aveţi şanse mari să faceţi cunoştinţă cu o persoană de care vă veţi îndrăgosti, sau, dacă aţi găsit deja dragostea, relaţia cu persoana iubită ar putea intra într-o nouă etapă. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să nu vă faceţi griji din cauza banilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS