9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Ai parte de o zi armonioasă, știi să jonglezi între emoții și fapte, între visare și realitate. Preocupă-te mai mult de sănătatea ta și a celor dragi. Te așteaptă o zi bună pentru a-ți folosi creativitatea și ai parte de sprijin din partea celor care au aceleași viziuni.

Taur
Cuvintele-cheie pentru azi: moralitate, limite, onestitate, alegere. Dai dovadă de multă corectitudine și vei cere acest lucru în schimb, indiferent despre ce sferă a vieții ar fi vorba. Este o zi bună pentru proiecte de grup, pentru a lupta pentru o cauză comună.

Gemeni
Pot să apară mai multe opțiuni și să fii nevoit să alegi de partea cui ești, care este viziunea după care te ghidezi. Nu te lăsa copleșit sau influențat de părerile celor din jur, caută să-ți găsești propria convingere, propria opinie, propria dorință.

Rac
Este vorba mai mult despre ce se petrece în interior decât în exterior şi ar fi bine să-ți accesezi propriile resurse. Ascultă-ți vocea interioară. Caută în rezervorul emoțional personal, în trecutul şi experiențele tale și vei găsi răspunsuri.

Leu
Dacă trebuie să ţii o prelegere sau un discurs, încearcă să fii autentic, onest, să te bazezi pe propriile valori și experiențe. Cadru astral minunat pentru toți cei care încearcă să-și îmbunătățească sfera imaginii publice, să avanseze, să se afirme.

Fecioară
Relația cu persoana iubită este în prim-plan. Bine aspectată este și legătura cu străinătatea. Știi să comunici, să convingi, să ceri detalii, să cauți informații. Dai dovadă de dibăcie și când este nevoie să discuți cu persoane necunoscute, te faci simpatizat.

Balanţă
Dacă primești o ofertă, o soluție, dacă ți se propune ceva legat de sfera muncii, nu respinge din start, ci caută să analizezi cu atenție, să înveți ceva. Poți avea parte de satisfacții deosebite și din sectorul pasiunilor, hobby-urilor, resurselor personale.

Scorpion
Poți lua decizii bune legate de drumul vieții. Poți învăța lucruri interesante, auzi idei deosebite, poți dezvolta unele abilități destul de utile. Ascultă-ți intuiția, urmează-ți simțurile, mai ales când este vorba despre părinți, copii, sectorul amoros.

Săgetător
Te așteaptă ocazii bune în plan profesional și personal. Cineva va deschide o ușă pentru tine, îți va întinde o mână, îți va oferi un sfat prețios, de aceea ar fi bine să fii cu ochii largi deschiși și cu urechile ațintite spre cei cu care vei interacționa azi.

Capricorn
Comunici cu spor, cu încredere, și reușeşti să atragi oameni interesanți, situații convenabile, întâlniri importante, discuții productive cu efecte de durată. Ceea ce discuți cu cei din jurul tău te ajută să construiești o bază solidă pentru ceea ce-ți dorești.

Vărsător
Ești într-o formă bună, ai mai multă răbdare, mai multă profunzime în analiza vieții, a relațiilor cu cei din jur. Îți regăsești poziția, avântul, îți reiei planul, obiectivele și îți continui traseul stabilit. Sunt avantajate asocierile, parteneriatele, lucrul în echipă.

Peşti
Ești mai lucid, mai stabil, te preocupi mai mult de relațiile tale, care au fost afectate în ultima perioadă pentru că nu ai avut timp să te vezi cu aceste persoane sau au apărut lucruri neclarificate la timp. Concentrează-te mai mult asupra imaginii sociale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS