3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Ar fi bine să te trezești din amorțirea în care te afli de ceva timp și să-ți clarifici obiectivele, intențiile, să stabilești odată ce îți dorești, care este direcția pe care ar fi bine să o urmezi. Lasă promisiunile, reclamele, ambalajele deoparte și fii realist, te sfătuiesc astrele.

Taur
Este esențial să faci un plan de acțiune și să fii consecvent cu sarcinile sau acțiunile stabilite. Zi foarte bună pentru discuții și pentru clarificarea unor situații. Cadru astral prielnic pentru a-ți consolida poziția într-un grup sau într-un proiect.

Gemeni
Oprește-te și orga-nizează-ți ideile, acțiunile. Este esențial să nu lucrezi haotic, să ai un traseu bine conturat. Lasă-ţi orgoliul deoparte și fii mai deschis, mai cooperant cu ceilalți, să accepți ajutorul venit, să te lași ghidat de cineva care are mai multă experiență.

Rac
Te simți cam obosit, resimți anumite presiuni sau termene-limită și acestea îți aduc disconfort. Prioritizează mai bine lucrurile, sarcinile, încearcă să nu mai pierzi energia pe detalii, pe mărunțișuri.

Leu
Cuvintele-cheie pentru această zi: validare, emoții, conexiune, iubire, apropiere. Ești destul de preocupat de familie, de tot ce ține de cuplu. Ești mai emotiv, mai sensibil, ai nevoie de afecțiune, ai nevoie de suportul celor dragi, de sprijinul lor, de aprobarea lor.

Fecioară
Concentrează-te asupra relațiilor din viața ta, fie că este vorba despre cel familiale, de prietenie sau colegialitate. Fii mai atent la ceea ce exprimi, dă dovadă de mai multă răbdare și diplomație, caută metode prin care să construiești legături trainice.

Balanţă
Fii mai deschis ideii de a acționa, de ieși din casă. Ai nevoie să faci mișcare, fie pentru a rezolva lucruri, fie pentru a te elibera de anumite temeri sau poveri. Sunt bine aspectate și evenimentele sociale, drumurile. Ai nevoie de grup, de colectivitate, de apartenență.

Scorpion
Zi bună pentru tot ce ține de sectorul finanțelor, fie că va fi vorba despre discuții, proiecte, idei de afaceri, aspecte sau elemente care au legătură cu banii, cu atragerea anumitor venituri de partea ta. Pot să apară și unele oferte, unele ocazii de care ar trebui să profiți.

Săgetător
Este bine aspectat sectorul studiului, aflării de noi idei, acumularea de noi cunoștințe, dezvoltare unor abilități. Cu toate acestea, recomandarea astrelor este să verifici informațiile auzite, primite, citite, să fii atent la detalii. Evită teoriile conspiraționiste.

Capricorn
Este o zi în care va apărea cineva care va încerca să te conducă spre obiectiv, spre rezultat, care te va îndruma, sub o formă sau alta. Sfatul astrelor este să încerci să identifici această persoană și să ții cont de sfaturile, suportul, sugestiile, ideile pe care ți le oferă.

Vărsător
Zi prielnică pentru acțiuni și activități care au nevoie să fie încheiate, definitivate. Dai dovadă de răbdare, eficiență, găsești soluții și în plan profesional reușești să te faci remarcat. Este un cadru astral bun pentru lucrul cu hârtiile, pentru comunicarea cu autoritățile.

Peşti
Cuvintele-cheie pentru această zi sunt: discuții, negocieri, întâlniri. Este o zi în care reuşești să transmiți, să oferi informaţiile și detaliile pe care dorești să le oferi celorlalți. Ai cuvintele la tine, cum s-ar spune, ai abilitățile să te faci înțeles, să convingi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS