15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Zi bună să-ți pui ordine în gânduri, să înțelegi mai bine ce îți dorești să faci, care este traseul pe care ar fi bine să-l urmezi, cine te poate ajuta, dar mai ales care sunt resursele pe care ești dispus să le folosești pentru a-ți atinge obiectivele.

Taur
Ești pe cale să faci o schimbare mare și bruscă. Cel mai indicat este să te oprești, să faci un pas în spate și să meditezi dacă este bine să acționezi astfel sau ar fi bine să mai cântărești lucrurile. Ai curaj, ai impulsul necesar, dar este esențial să fii și sută la sută decis.

Gemeni
Este bine aspectat lucrul cu hârtiile, actele, rapoartele. Ești bun la detalii, ai suficientă răbdare pentru a acorda atenție și timp sarcinilor de birou, precum și discuțiilor cu colegii. Nu te sperii nici de ideea de a reîncepe ceva, de a te opri dintr-o acțiune și de a o lua de la capăt.

Rac
Nu este o zi potrivită pentru decizii şi schimbări, pentru că ești emotiv, aerian, nostalgic. Este un cadru astral bun pentru idei creative, pentru activități care au nevoie de imaginație. Sunt bine aspectate întâlnirile, ședințele, adunările, tot ce ține de munca în echipă.

Leu
Nu te mai plânge de felul în care decurg lucrurile, ci acționează, pentru că este momentul să faci ceva diferit, să încerci o altă metodă, altă abordare. Este timpul să aduci o schimbare în rutină, să fii mai flexibil, să accepţi o nouă idee, să fii deschis unei noi mentalități.

Fecioară
Este una din acele zile în care cauți să fii informat și chiar și bârfele ți se par interesante. Simți nevoia să dezbați anumite detalii sau idei cu alții, să interacționezi, să întrebi, să accepți provocări. De asemenea, este un cadru astral bun pentru analiză, pentru studiu.

Balanţă
Cauți activităţi care să te distreze mai mult. În plus, s-ar putea să ai tendința să fii cel care îi amuză, îi binedispune pe colegi, fie cu o glumă, fie cu o idee, fie chiar ajutându-i cu o soluție. Ești mai inventiv, mai optimist, mai prietenos și le oferi și celorlalți o stare bună.

Scorpion
Ai cam neglijat viața personală și e cazul să te preocupi mai mult de cum decurg lucrurile, fie că este vorba despre pasiunile personale, relația amoroasă sau viața de familie. Poate și prietenii apropiați doresc mai multă atenție din partea ta, o vizită sau un telefon.

Săgetător
Dacă astăzi ți se va cere părerea în legătură cu ceva, fii onest şi ai curajul să spui adevărul, chiar dacă asta îți va creea disconfort sau îl va nemulțumi pe interlocutor. Azi este despre sinceritate, despre adevăr, despre respectarea regulilor și principiilor.

Capricorn
Azi ar fi bine să fii atent la semne, la oportunități și să nu ratezi unele momente de apropiere cu anumite persoane, de conexiune. Fii cu ochii în patru la tot ceea ce ți se întâmplă, caută să fii cât mai prezent și să înveți din fiecare situație câte ceva.

Vărsător
Pot veni vești sau informații pe care ar fi bine să nu le neglijezi, de care ar fi bine să ții cont, indiferent că este vorba de sectorul muncii, de parteneriatele în care ești implicat sau de viața de familie. Moment bun să construiești un nou plan, să faci unele schimbări.

Peşti
Treci printr-o anumită tranziție, indiferent că este vorba de partea emoţională sau cea fizică, de aceea ar fi bine să urmărești semnele corpului. Fii mai grijuliu cu sănătatea, mergi la medic, odihneşte-te mai mult, ia suplimente, caută să ai o alimentație mai sănătoasă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS