24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi este despre informații, despre schimb de păreri, despre analiză, cercetare și studiu. Este esențial să te asiguri că cei cu care interacționezi astăzi ți-au înteles mesajele, că nu au interpretat altfel decât ți-ai fi dorit tu, că obiectivul este clar.

Taur
E important să te conectezi, dar și să interacționezi din plin cu oamenii cărora le pasă de tine și care te încurajează să acționezi nu cum spun ei, ci cum simți tu, cum este mai bine pentru tine. Stai departe de cei care te demotivează!

Gemeni
Zi bună pentru clarificări, organizări, rezolvări. Încearcă să soluționezi totul cu ajutorul comunicării. Nu te ambiționa să iei decizii cum crezi tu, caută să discuți cu cei implicați în problemă. Este esențial să-i implici și pe ei în discuție, să-i întrebi ce păreri au.

Rac
Poţi întâmpina unele impedimente, critici, peste care vei reuși să treci dacă dai dovadă de diplomație. În plan profesional poți să ai parte de unele schimbări sau vei insista să îți lași amprenta cu ceva, să faci unele transformări, să personalizezi unele lucruri.

Leu
Cuvintele-cheie pentru azi: originalitate, armonie, inovație. Cauți autenticitatea la ceilalți şi în lucrurile pe care le fac, în ideile pe care le au. Vei fi mai dornic să fii și să te exprimi așa cum ești, cum simți, cum crezi. Ești mai deschis în fața metodelor alternative.

Fecioară
Părerile pe care le au ceilalți despre tine contează destul de mult și vei căuta să le oferi o imagine de-a ta cât mai cizelată, cât mai frumoasă. Fii atent până unde vrei să mergi, cât ești dispus să le arăți și, mai ales, cât de reală este imaginea pe care o prezinți.

Balanţă
Evită negativitățile celorlalți, pentru că astăzi ești ușor influențabil. Nu prelua convingerile și părerile celorlalți, ci caută să le analizezi. Dacă simți că ești mai emotiv, atunci caută să amâni orice luare de decizie, cere sfatul cuiva de încredere, cu mai multă experiență.

Scorpion
Zi bună pentru relațiile de lungă durată, pentru iubire, romantism, pasiune, declarații. Ești mai deschis față de ceilalți și vei atrage simpatia celor din jur. Ai nevoie să fii parte a un grup de oameni cu care rezonezi, care au aceleași valori și principii ca tine.

Săgetător
Indiferent că este vorba de aspecte de țin de sectorul muncii, de afaceri sau de sfera căminului, sfatul astrelor este să fii ferm când afirmi ceva sau iei o decizie. Este esențial să dai dovadă de seriozitate, de responsabilitate și să te ții de cuvânt, de promisiune.

Capricorn
Chiar dacă îți plac stabilitatea și organizarea, cea mai bună recomandare pentru astăzi este: fii flexibil! Ar fi bine să dai dovadă de mai multă spontaneitate în acțiuni și să te aștepți ca una să planifici dimineața și până seara să fie nevoie să acționezi diferit.

Vărsător
Zi bună pentru a termina sarcini mai vechi, dar și pentru treburi legate de cămin, de familie. Ai nevoie să fii mai atent cu stilul tău de viață, poate chiar să faci unele schimbări în agendă. Este un cadru astral bun pentru investiții, dar și pentru cumpărături.

Peşti
Este bine aspectata activitatea intelectuală, studiul. Sunt favorizate ședințele, întâlnirile, vizitele, discuțiile. Ești atent la detalii, de aceea este un moment bun pentru lucrul cu hârtiile, dar şi pentru activități legate de tehnologie, spun astrele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS