10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Ai nevoie de mai multă atenție, validare, susținere, apreciere, iar aceste energii sunt pentru că semnul tău zodiacal se află în sfera imaginii publice. Ești preocupat dacă îți sunt văzute eforturile, munca, și dacă din punct de vedere estetic este totul în regulă.

Taur
Dacă îți dorești noi colaborări, fii și tu mai deschis, schimbă-ţi unghiul de abordare, fii mai flexibil și, mai ales, menține o atitudine cât mai deschisă, te sfătuiesc astrele. În plan profesional poți face pași mari, frumoși, dacă știi să te folosești de moment.

Gemeni
Nu te grăbi să iei decizii, ar fi bine să îți oferi mai mult timp pentru a-ți regândi traseul, pentru a-ți reseta obiectivele. Sunt bine aspectate relocările, noile proiecte, noile sarcini. În această perioadă, parteneriatele și colaborările se anunță foarte profitabile.

Rac
Dai dovadă de empatie, de înțelepciune, de onestitate, iar capacitatea ta de a te pune în locul celuilalt îți va aduce astăzi multe avantaje și beneficii, indiferent că este vorba despre interacțiunile cu colegii de serviciu, despre rude, parteneri, autorități.

Leu
Eşti foarte preocupat de carieră, iar cei dragi au resimțit acest lucru. Ești decis să echilibrezi lucrurile, să te concentrezi asupra oamenilor din viața ta care contează cel mai mult. Te implici în relația de cuplu, ești atent la nevoile copiilor, la sfaturile părinților.

Fecioară
Sunt bine aspectate investițiile, cumpărăturile, planurile care implică creșterea veniturilor, dezvoltarea unor idei de afaceri. Este timpul să faci calcule, să analizezi bugetul. Este esențial să fii corect, să eviți speculațiile, să achiți restanțele şi datoriile.

Balanţă
Îți folosești abilitățile de comunicare și șarmul personal. S-ar putea să fii mai jucăuș, să cauți să cucerești. Este un cadru astral minunat să îți îmbunătățești relația de cuplu, să te apropii mai mult emoțional și spiritual de persoana iubită.

Scorpion
Sunt bine aspectate astăzi discuțiile, întâlnirile, clarificările, dezbaterile, negocierile. Este un moment bun să te exprimi, să-i încurajezi și pe alții să-și spună punctul de vedere, iar astfel puteți ajunge la un numitor comun, te sfătuiesc astrele.


Săgetător

Semnul tău zodiacal se află în sfera jocului, de aici şi spiritul de aventură și dorința de a te distra, de a te implica în activități dinamice, de grup, care să te ajute să te simți liber, să-ți folosești imaginația. Moment bun pentru a-ți folosi talentele, abilitățile.

Capricorn
Cuvintele care ar descrie cel mai bine ziua: comuniune, alianță, conexiune, legătură, parteneriat. Te interesează mai mult ca oricând stabilitatea, în sfera muncii și în relația de cuplu. Ești preocupat de familiaritate, de proiecte sau legături pe termen lung.


Vărsător
Ar fi bine să îți revizuiești anumite obiective, să-ți regândești unele strategii, să-ți refaci unele planuri. Moment bun pentru a face unele schimbări în rutina ta, acestea îi vor prinde bine. Ai nevoie de un nou imbold, de un suflu nou, de o motivație solidă.

Peşti
Ești mai preocupat de starea ta de bine decât de cele lumești. Ești interesat de relațiile profunde din viața ta, de cele de prietenie, de relațiile cu persoanele speciale din viața ta. Valorile care contează pentru tine: reciprocitate, fidelitate, intimitate, armonie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS