5.3 C
Craiova
marți, 19 octombrie, 2021

Horoscop

Berbec
Știi cum să vorbești cu ceilalți, cum să-i convingi, cum să ajungi acolo unde îți dorești. Este o zi bună pentru aspecte ce țin de sectorul muncii, pentru o nouă colaborare sau chiar un nou job. Este un cadru astral prielnic pentru studiu, susținerea unui discurs.

Taur
Este bine aspectată sfera finanțelor, dar asta nu înseamnă că trebuie să mergi la cumpărături sau să faci achiziții de care nu ai nevoie. Mai bine ai gândi strategic, ai face planuri istețe, focusându-te pe rezultatele din viitorul îndepărtat, nu pe recompensele imediate.

Gemeni
Astăzi nu este de stat în casa, ci de acționat. Sunt bine aspectate relațiile, fie că este vorba despre cele din sfera carierei, fie din familie și rude, fie legate de persoane cu experiență, mentori, autorități. Sunt favorizate și drumurile, deplasările, călătoriile.

Rac
Ești foarte intuitiv, de aceea ar fi bine să-ți asculți al șaselea simț, te îndeamnă astrele. Fii mai atent la detalii, la promisiunile pe care le fac astăzi ceilalți, pentru că este posibil să nu să se țină de cuvânt. Este importat să fii mai calculat și la capitolul banilor.

Leu
Stai bine în ceea ce privește imaginație, creativitate. Ești abil și dacă este nevoie să vinzi, să influențezi, să negociezi. Este o zi în care ste bine să interacționezi cu ceilalți, pentru că astfel poți obține anumite informații, concesii, ajutoare din partea lor.

Fecioara
Te concentrezi pe îmbunătățirea imaginii, te interesează o avansare socială, recunoașterea meritelor, cauți soluții pentru aplicarea unor idei ce ține de un mod de viață mai sănătos. Sunt bine aspectate evenimentele sociale și cunoașterea unor noi persoane.

Balanta
Anumite situații, experiențe sau chiar persoane din trecut încearcă sau reîncearcă să-și facă loc în viața ta, iar tu te simți prins în dilemă. Privește spre viitor, să nu te lași păcălit de trecut. Să închei capitolul dacă nu a fost încheiat la timp și să-ți vezi de drum.

Scorpion
Dai dovadă de realism, corectitudine, pragmatism, ba chiar ești mai drastic, de aceea astăzi poți lua decizii importante, la rece, atât în legătură cu proiecte pe termen lung ce țin de sectorul carierei, banilor, cât și legate de familie, cămin, susțin astrele.

Sagetator
Dacă te gândești să faci o schimbare legată de casă, de gospodărie, de spațiul tău intim, acum este un moment bun. Ești atent la detalii, găsești oferte bune, atragi situații benefice și persoanele potrivite. Sunt favorizate relocările, organizările.

Capricorn
Astăzi primești vești bune, răspunsuri prielnice, poți avea parte de surprize, sincronicități frumoase. Poți avea parte de discuții interesante, care să-ți bucure ziua, să te energizeze, să-ți reamintească parcă anumite valori, anumite principii în care crezi.

Varsator
Zi bună pentru noi începuturi, pentru a te apuca de o nouă etapă, de un proiect care te entuziasmează. Ascultă-ți intuiția, mai ales dacă ești în căutare de soluții, ai decizii rapide de luat. Cadru astral bun pentru relocare, pentru a cumpăra un imobil, pentru a renova.

Pesti
Te ajută mult capacitatea ta de a discuta cu ceilalți, de a asculta cu adevărat, de a empatiza, de a te implica. Dai dovadă de diplomație în interacțiunile cu ceilalţi. Este o zi în care ai multă imaginație, te poți afirma, dar în același timp îți asculți vocea interioară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un copil a căzut într-o groapă săpată pentru a...

Un copil a suferit arsuri la un picior după...

ȘTIRI GdS