10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Apar tot felul de oportunități atât în sfera carierei, cât și în ceea ce privește dezvoltarea ta personală, dacă ești atent la aceste ocazii și te folosești de ele. Este un moment bun să te ocupi și de toate acele sarcini pe care le-ai tot amânat din diverse motive.

Taur
Nevoia de ordine și de echilibru în viață își spune cuvântul. Recomandarea astrelor este să acționezi în acest sens, astfel încât să aranjezi lucrurile, eventual să faci câteva schimbări care să te ajute în acest sens. Fii atent și la sugestiile și informațiile venite de la ceilalţi.

Gemeni
Intuiția nu te înșală, aşa că ar fi bine să fii atent la ceea ce simți, la vocea ta interioară. Primești vești, informații, poate și avertizări, de care ar fi bine să ții cont. Recomandarea astrelor este să eviți bârfa, din partea oricui ar apărea ea, și, mai ales, nu o răspândi.

Rac
Este bine aspectat lucrul cu hârtiile, mai ales că ești deosebit de atent la detalii. Rutina te nemulțumește din ce în ce mai mult și te ambiționează să acționezi. Care sunt acele schimbări pe care vrei să le faci? Ce îți poate readuce zâmbetul pe buze și încrederea?

Leu
Ești stăpânul propriului destin și astrele te sfătuiesc să-ți iei viața în propriile mâini și să ai curajul să acționezi, să spui lucrurilor cu care rezonezi și atunci când simți că nu te reprezintă, nu este pentru tine. Nu-i mai lăsa pe ceilalți să decidă pentru ține.

Fecioară
Semnul tău zodiacal este în sfera sfârşiturilor, să nu te mire dacă anumite proiecte sau etape se apropie de încheiere sau se opresc. Oferă-ți timp, spațiu, fii răbdător cu tine, cu ideea de încheiere. Fii mai optimist, orice încheiere poate aduce o nouă etapă!


Balanţă
Te preocupi mai mult de propiul univers, pentru că semnul tău zodiacal se află în sfera sinelui și chiar simți nevoia să-ți oferi mai mult timp pentru a te gândi, pentru a-ți readuce echilibrul în viață, pentru a medita, pentru a te odihni și a te simți bine în propria piele.

Scorpion
Ai mai multe lucruri de rezolvat, în special legate de acte, de bani, de hârtii, de chestiuni cu anumite autorități sau persoane aflate în poziții-cheie. Este esențial să dai dovadă de răbdare atunci când vei interacționa cu ceilalți, să ai o atitudine cât mai pozitivă și optimistă.


Săgetător
Folosește-ți abilitățile, te îndeamnă Universul, mai ales fiindcă semnul tău zodiacal este în sfera resurselor. Zi bună pentru tot ce ține de creativitate, de hobby-uri, pasiuni. Ai nevoie de susținere, de colegi, de prieteni, de persoana iubită, dar și de echilibru, de pace.

Capricorn
Te focusezi pe partea financiară și poți lua unele decizii legate de bani. E bine să analizezi, să dai dovadă de realism, de pragmatism, nu este o zi în care să te lași purtat de inuiţie și emoții. Ar fi bine să fii mai atent la detalii, la noutățile și veștile care vin spre tine.


Vărsător

Este timpul să începi o nouă etapă, un nou proiect sau afacere și ai nevoie de un partener de încredere sau de o întreagă echipă. Moment bun pentru îmbunătățirea relațiilor, formarea unor legături mai trainice cu oameni care au aceleaşi interese sau viziuni.

Peşti
Relația cu cineva de încredere te ajută astăzi să treci peste un obstacol, pe care poate inițial nu îl vei conștientiza. Astăzi e cineva acolo de partea ta, te ghidează, te ajută, te sfătuiește, îți oferă tot sprijinul de care ai nevoie. Oare cine este această persoană?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS