12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Fii onest, corect, respectă regulile, normele, principiile, altfel riști să faci greșeli, să fii sancționat, apostrofat, să plătești o amendă. Nu alege drumul cel scurt pentru că nu este cel norocos astăzi. Privește înainte, cu răbdare și încredere, și nu sări peste etape.

Taur
Știi ce te poate ajuta astăzi mult să revii la o stare mai bună? Să te apuci să faci ordine! În momentul în care vei face curățenie, fie că va fi vorba despre casă sau despre birou, la nivel vibrațional vei face curățenie și în sufletul tău, în gândurile tale.

Gemeni
Cauți să tranșezi cât mai bine lucrurile, să le delimitezi astfel încât să nu amesteci treburile de serviciu cu cele legate de familie, de cămin, sarcinile în care vei da dovadă de pragmatism, de cele în care te poți baza pe intuiție. Cauți să clarifici, să organizezi, să împarți.

Rac
La capitolul muncă, finanțe și comunicare lucrurile decurg bine, de aceea astrele te sfătuiesc să te concentrezi serios asupra acestora și să te folosești de aceste avantaje sau energii benefice. Cadru astral bun să ieși în evidență, să te afirmi, să-ți expui opinia.

Leu
Astăzi dai dovadă de multă energie, ai tot felul de idei, ești mai liber, mai revoluționar. Cu toata acestea, ar trebui să fii mai atent la modul în care comunici, pentru că nu vrei să superi pe cineva cu cuvinte pe care poate nu le-ai cântărit prea bine înainte.

Fecioară
Sunt bine aspectate demersurile legate de serviciu, de carieră, de afaceri, de ascensiunea ta socială. Te poți apropia mult de obiectivul dorit, de succes, dacă vei ține cont de părerea sau soluțiile oferite de cineva mai în vârstă sau cu mai multă expriență.


Balanţă
Este bine aspectat lucrul cu hârtiile şi cele care au legătură cu tehnologia. Cineva se oferă să te ajute, să te ghideze, şi trebuie să nu refuzi, să fii atent la ce ți se sugerează. Sunt favorizate și interacțiunile cu autoritățile, cu persoane aflate în poziții de decizie.

Scorpion
O zi bună dacă te gândești să te apuci de ceva nou sau dacă simți că acum este momentul să începi o nouă etapă. Sunt bine aspectate și legăturile cu imobiliarele, cu căminul, dar și cele legate de bănci, de vânzări. Per total, o zi energică, profitabilă, norocoasă.

Săgetător
Te concentrezi asupra chestiunilor serioase ce țin de sfera vieții personale. Pui pe hârtie sau analizezi în minte toate responsabilitățile care nu suportă amânare sau care au nevoie de implicare din partea ta. Cauţi strategii, metode, faci planuri, cauţi sprijin.

Capricorn
Dai dovadă de responsabilitate și iei decizii înțelepte legate de o călătorie, studiu, străinătate. Zi bună pentru tot ce ține de relaționarea cu familia extinsă, de aceea ar fi bine să te folosești de această energie și să reiei anumite legături sau să inițiezi unele discuții.

Vărsător
Discuții, fie mai plăcute, fie mai puțin plăcute, dar ai nevoie să afli unele lucruri sau să le clarifici la timp. Înarmează-te cu răbdare azi și rămâi focusat pe planul tău, pe ideile tale, nu te lăsa copleșit de emoții, influențat de credințele și convingerile celorlalți.

Peşti
Ai parte de întâmplări interesante, de parcă ce gândești aceea se întâmplă, de aceea ai grijă mare la gândurile pe care le ai. Evită negativitatea, toxicitatea, fii înțelept și stai departe de bârfe. Sunt bine aspectate sincronicitățile, concidențele, previziunile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS