5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi este despre comunicare, interacțiune, împărtășire. Poţi transmite corect și coerent toate nevoile și ideile pe care le ai, și poţi integra, asimila și accepta informațiile primite de la ceilalți, de a înțelege ce își doresc alți oameni de la viață, de la tine.

Taur
Te așteaptă discuții despre bani, proiecte, viitor. Zi bună să faci planuri legate de serviciu, de familie, de relații. Astăzi este despre organizare, ordine, planificare. Este favorizat și lucrul cu hîrtiile, semnarea unor acte, contracte, pregătirea unor rapoarte.


Gemeni

Primeşti susținerea celorlalți şi ar fi bine să te concentrezi asupra acestor conexiuni cu ceilalți, pentru că te pot ajuta să progresezi, să avansezi. Este bine să-ți urmezi intuiția, să îți urmărești reacțiile pe care le ai în fața unor evenimente neașteptate.

Rac
Moment bun pentru introspecție, analiză, pentru tot ce ține de studiu. Ai tendința să verifici mai mult decât de obicei, să testezi, indiferent că este vorba despre lucruri, acțiuni, persoane. Evită conflictele, fii mai blînd, nu te grăbi, ia totul pas cu pas.

Leu
Vin informații, iese adevărul la iveală, ai revelaţii. Prin anumite discuții reușeşti să clarifici aspecte te țin de bani, de unele acţiuni din trecut, dar și de anumite relații. Sunt bine aspectate interacțiunile cu autoritățile şi persoane în poziții-cheie.

Fecioară
Zi a întrebărilor, a clarificărilor, pentru că ai unele îndoileli care nu-ți dau pace să acționezi. Ar fi indicat să asculți și părerile sau sugestiile acelor persoane în care ai deplină încredere, care știi că îți vor spune adevărul oricât de crud ar fi acesta.


Balanţă

Dacă îți dorești abundență în viață, ai face bine să-ți sufleci mânecile și să te apuci de treabă. Ai parte de multă susținere, astfel încât să acționezi și să-ți pui ordine în planuri şi gânduri. Moment bun să pui punctul pe i, să abordezi subiecte delicate.

Scorpion
Aspecte pozitive se anunță în ceea ce privește nevoia ta de afirmare, de a ieși în evidență, dar și de a-ți împărtăși ideile ingenioase pe care le păstrezi de ceva timp în minte. Sunt bine aspectate și întâlnirile, ședințele, negocierile.

Săgetător
Cele mai bune aspecte sunt în sfera relației cu familia și creativitate, activități care te lasă să-ți folosești imaginația. Sunt posibile discuții sincere, profunde, poți face unele destăinuiri. Poți folosi aceste energii în sarcini ce țin de dezvoltare personală.

Capricorn
Ești în mare formă și este o zi minunată pentru a munci cot la cot cu alți oameni. Poți să începi activități noi. Te bucuri de sprijinul colegilor, echipei, unor prieteni sau ai în preajmă oameni care te pot ajuta să-ți atingi obiectivul, să-ți realizezi planul.

Vărsător
Ești focusat pe rutină, pe nevoia de echilibru, de familiaritate, de aceea vei evita astăzi schimbările sau ideile de a face ceva diferit, nou. Ai nevoie de liniște, de pace. Cadru astral prielnic pentru a-ţi pune în ordine viața personală.

Peşti
Ești energic, reușești să negociezi, să convingi, să influențezi. Eşti orientat spre lucrurile pragmatice, spre fapte concrete, spre informații verificate, spre bunuri materiale. Cauți să fii cât mai ancorat în realitate, să ai o stabilitate, o bază.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS