12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Chiar dacă e vorba de sarcini de serviciu sau chestiuni legate de acte, întâlniri cu autorități, cu parteneri de afaceri, azi eşti jovial, cauţi să transformi totul în prilej de bucurie, oferi pozitivitate și cauţi persoanele cu care să ai interacțiuni plăcute, vesele.

Taur
Te ocupi de lucruri organizatorice ce ţin de serviciu, de viața personală sau de gospodărie. Sunt bine aspectate și cumpărăturile, reușești să gestionezi aspectele legate de bani. Poți întâlni pe cineva după multă vreme sau poți relua o legătură mai veche.

Gemeni
Lucrezi bine cu tot ceea ce ține de sfera grupurilor, prieteniilor. Cadru astral minunat pentru a-ți îmbunătăți relațiile cu colegii, partenerii, colaboratorii. Te descurci foarte bine și la comunicarea prin intermediul tehnologiei. Ai grijă la excesele alimentare.

Rac
Te întorci la rădăcini, la nevoile familiei, la dorințele celor dragi. Cauți să-i asculți, să-i urmezi, să acționezi astfel încât interesele lor să fie respectate, protejate, urmate. Azi este despre ceilalți, despre cei apropiați, cei iubiți, și te pui cu drag pe plan secund.

Leu
S-ar putea să te trezești într-o dilemă și să nu îți dai seama încotro să o iei, cum să acționezi. Nu te grăbi, nu te panica, pentru că ai abilitatea de a pune toate lucrurile cap la cap. Urmează-ți intuiția! Vin vești bune în ceea ce privește o achiziție mai mare.

Fecioară
Universul îți oferă ocazii frumoase în plan profesional şi în sfera vieții sociale. Afli unele lucruri, vezi dincolo de măști, reușești să „miroși” dacă ceva este de durată sau nu. Cadru astral bun pentru aspecte ce țin de dezvoltare personală, de proiecte de viitor.

Balanţă
Ești plin de energie, la curent cu toate, te adaptezi la orice împrejurare și la orice situație neașteptată. Comunici din plin, reușești să-i dinamizezi și pe alții. Zi bună ca să-ți recapeți din elanul de altădată, să reintri în rutina cu care te simțeai confortabil înainte.

Scorpion
Vin vești, descoperi secrete, auzi zvonuri care s-ar putea să-ți ocupe prea mult mintea azi. Este esențial să cauți să filtrezi cât mai bine informaţiile auzite, primite, pentru că riști să fii indus în eroare. Mai bine ți-ai îndrepta atenția către hobby-uri și pasiuni.

Săgetător
Astrele te îndeamnă să fii mai dinamic, să te bucuri de energiile care vin azi spre tine. Implică-te în activitățile care te ajută să te detașezi de stres, de probleme și griji. Sunt bine aspectate și deplasările. Cadru astral bun pentru întâlniri de grup, cu prietenii.

Capricorn
Caută să eviți conflictele, pentru că ai nevoie de echilibru şi liniște și nu vrei să pierzi energie și timp pe chestiuni care pot fi aplanate de la bun început, cărora li se pot găsi soluții rapide și, mai ales, evitând jocul de orgolii. Te simți confortabil cu rutina.

Vărsător
Poți participa la un eveniment social, unde poți ieși în evidență, ți se poate cere sfatul, te poți afirma. Este o zi în care s-ar putea să întâlnești mai multe ocazii prin care îți poți împărtăși cunoștințele sau experiența și prin care poți fi remarcat, apreciat, lăudat.

Peşti
Eşti axat pe a finaliza o sarcină, o lucrare, pe a da răspuns unei autorități. Ești stăpân pe situație, știi cum să coordonezi, ce să faci, ce să ceri și reușești să îi inspiri și pe ceilalţi. Spre seară, vrei să fii cu tine însuți, să te detașezi de toate, să cauți liniștea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS