16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Ești plin de energie și ai capacitatea să rezolvi o situație sau o problemă mai veche cu cineva cu care te afli într-o relație sau parteneriat de durată. Dai dovadă de empatie, reușești să pui punctul pe „i”, să discuți clar și concis. Vei exprima deschis ceea ce simți, dar o vei face cu mult tact.

Taur
Poți primi vești bune legate de serviciu, de o promovare, o idee favorabilă pentru proiectul tău, afacerea ta sau poate ți se propune o colaborare. Este un moment bun pentru carieră, de aceea fii cu ochii în patru și comportă-te cu atenție cu cei cu care interacționezi.

Gemeni
Lucrezi mult și cu spor. Vei câștiga din timpul pierdut în ultima perioada, vei recupera cu anumite sarcini pe care le-ai tot amânat. Nu-i lăsa pe ceilalți să te influneteze sau să te atragă în tot felul de discuții și activități care să te devieze de la plan, să-ți distragă atenția.

Rac
Tot ce-ți vei propune astăzi, vei reuși să bifezi, dacă vei da dovadă, pe de o parte, de organizare, iar pe de altă parte, de autenticitate. Nu trebuie să pari sau să arăți ceea ce nu ești sau nu prea ai. Fii onest cu tine, cu ceilalți, iar lucrurile se vor așeza de partea ta.

Leu
Ești dinamic și vei reuși să-i mobilizezi și pe ceilalți. Ai chef să înveți lucruri, să comunici, să interacționezi cu cei din jur. Poți primi veșți bune din străinătate sau de la persoane aflate la depărtare. Este bine aspectată și sfera drumurilor, vizitelor, deplasărilor.

Fecioară
Reușești astăzi să ai imagine de ansamblu, astfel încât să știi exact care sunt pașii pe care ar trebui să-i urmezi. În plus, este un moment excelent pentru tine de a începe o nouă afacere, de a pune bazele unui proiect, de a a te avânta într-o nouă etapă, susțin astrele.

Balanţă
Astrele te îndeamnă să-ți stabilești un obiectiv clar pentru ziua de azi, unul drag, de suflet, chiar dacă îți foloseșți toată energia pentru realizarea acestuia. Cu toate acestea, nu încerca să controlezi prea mult lucrurile, lasă-le să se desfășoare exact așa cum vin.

Scorpion
Ești plin de optimism și cauți persoana care te va ajuta să-ți găsești curajul de a face acel pas important pe care l-ai tot amânat. Sunt avantajate deplasările, călătoriile, vizitele, de aceea te îndeamnă să-ți planifici o vacanță, o excursie sau cel puțin o escapadă zilele următoare.

Săgetător
Eșți tonic, entuziasmat și plin de inspirație. Semnul tău zodiacal se află în sfera comunicării, astfel că astăzi te vei concentra pe discuțiile avute atât față în față, cât și la telefon cu anumite persoane-cheie. S-ar putea ca anumite persoane să te ajute cu unele îndrumări sau sfaturi.

Capricorn
Urmează rutina care îți este benefică, acceptă activitățile familiare, care nu sunt în detrimentul sănătății tale. Astăzi este despre a te bucura de cei care îți arată mereu cât de mult se bucură de prezența ta, dar și de a te încărca cu cât mai multe emoții pozitive.

Vărsător
Semnul tău zodiacal se află în sfera sinelui, iar sfatul astrelor pentru această zi este următorul: focusează-te pe lucrurile care sunt importante pentru tine. Nu încerca să fugi de gânduri, trăiri și emoții, nu le interioriza, te sfătuiesc astrele, ci mai bine înțelege-le și acceptă-le.

Peşti
Ești dornic de schimbări și fiindcă semnul tău zodiacal se află în sfera transformărilor ești învăluit de optimism și de determinare. Dacă îți vine să sari în sus de bucurie, să-ți arăți entuziasmul, nu te abține, trăiește momentul, te îndeamnă astrele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS