24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi mai mult ca oricând urmărește-ți atitudinea, cuvintele pe care le exprimi și subiectele pe care le alegi. Fii mai atent la felul în care interacționezi cu partenerul de cuplu, pentru că nu îți dorești să răscoleșți trecutul și nici să creezi noi conflicte. Fii mai maleabil, mai înțelegător.

Taur
Cuvintele-cheie pentru azi sunt: moderație, înțelepciune, chibzuință, indiferent despre ce sferă a vieții este vorba. Chiar dacă vei da dovadă de multă energie, este esențial să știi să o direcționezi cu grijă către acele sarcini sau activități care chiar merită să le acorzi atenția.

Gemeni
Astăzi în prim-plan se află sectorul muncii, mai ales dacă va fi vorba despre a lucra cu hârtiile, despre a participa la ședințe, întâlniri, despre a discuta aspecte legate de proiecte pe termen lung. Sunt foarte bine aspectate și parteneriatele, asocierile, muncă în echipa.

Rac
Zi bună pentru a te ocupa de relații sociale, fie că este vorba despre sarcini sau activități legate de serviciu sau de sectorul vieții personale. Socializezi, ieși în evidență, convingi, știi să-ți argumentezi punctul de vedere. Este un cadru astral bun și pentru a cunoaște oameni noi.

Leu
Astăzi lucrurile pot deveni mai tensionate, dacă vei avea așteptări și cerințe mai mari decât este cazul. Ca să eviți să-ți consumi energia (și nervii) caută să dai dovadă de diplomație și să încerci să rezovi totul cu ajutorul comunicării, te sfătuiesc astrele.

Fecioară
Azi trebuie să dai dovadă de mai mult curaj, să nu-ți fie frică să-ți oferi părerea și nici să încerci alte abordări, metode, strategii, dacă simți că acestea te pot ajută să ajungi la obiectivele dorite. Fii mai îndrăzneț, mai încrezător în forțele proprii. Poți primi o veste bună din străinătate.

Balanţă
Astăzi va fi despre emoții și gestionarea acestora. Va fi nevoie să dai dovadă de multă răbdare și precauție. Este o zi bună pentru studiu, pentru a învăța ceva care îți poate fi de mare folos în viitor. De asemenea, sunt bine aspectate interacțiunile cu autoritățile, cu persoanele aflate în funcții-cheie.

Scorpion
Îți faci vocea auzită și s-ar putea că această nevoie de a spune tot ce ai pe suflet să fie greu de stăpânit. Este o zi bună pentru a-ți îmbunătăți sfera imaginii publice. De asemenea, este un cadru astral prielnic pentru organiza și planifica pentru stabili anumtie activități.

Săgetător
Este un moment bun să închizi cercul, să finisezi o etapă, să închei un proiect, să te detașezi de o problema și să ai parte de un respioe binemeritat. Este esențial să fii împăcat cu această încheiere, dar și să-ți acorzi timp de odihnă, de relaxare, de pauză înainte să te avânți în altceva.

Capricorn
Luptă indiferent că este vorba despre o problemă, un blocaj, să-ți asumi riscuri, să accepți compromisuri. Înarmează-te cu curaj, caută să abordezi altfel situația și orice-ar fi, ai încredere în ține, în obiectivul dorit, în ceea ce îți oferă Universul.

Vărsător
Apare o oportunitate de a achiziționa ceva, un aspect care te poate ajuta mult în sectorul banilor, o ofertă sau o reducere. Sunt avantajate imobiliarele, lucrul cu băncile. S-ar putea să fie un moment bun și pentru a-ți oferi mai mult timp pentru tine, pentru îmbunătățirea aspectului tău fizic.

Peşti
Moment bun pentru a te concentra asupra acelor obiective la care visezi de mult. Cadru astral excelent pentru tot ce ține de dezvoltarea ta personală. Sunt bine aspectate și deplasările, călătoriile sau planificarea unei vacanțe. Nu neglija întâlnirile cu prietenii și interacțiunile cu cei dragi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS