17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu aștepta ocazia potrivită, ci creeaz-o! Fii propriul tău regizor, fără a te lasă influențat de părerile celorlalți. Traversezi o perioadă avantajoasă, de aceea ar fi indicat să te folosești de toate avantajele și ofertele care apar, te îndeamnă astrele.

Taur
O zi în care realizezi cât de importante sunt cuvintele, cât de mult contează ca la momentul potrivit să auzi o vorba de încurajare din partea cuiva. Până și acele simple cuvinte, precum „te rog“, „mulțumesc“, „cu drag“, „îți sunt recunoscător“ sau „ai avut dreptate“ devin esențiale.

Gemeni
Te așteaptă un program lejer, în care toate lucrurile par să meargă de minune, de la sine, indiferent că va fi vorba despre responsabilități și sarcini de serviciu sau din propriul cămin. Fii atent la informațiile venite astăzi spre tine, pentru că îți pot aduce veșți importante.

Rac
O zi bună pentru a-ți îmbunătăți sfera vieții sociale. Poți avea parte de o invitație la un suc, la o cafea, sau poate o vizită la un prieten drag. În a doua parte a zilei sunt favorizate ieșirile în aer liber, plimbările prin parc, o escapadă scurtă la munte.

Leu
Eforturile tale din ultima perioadă sunt apreciate așa cum trebuie, iar astăzi este posibil să poți culege măcar o parte din roade. Este o zi plină de inspirație, bună pentru a pune cap la cap unele informații, pentru a rezolva dileme, pentru a găsi răspunsuri.

Fecioară
Cuvintele care caracterizează această zi: cercetare, analiză, verificare, pragmatism. Atunci când îți dorești să iei o decizie curajoasă, aceasta trebuie să fie bine fundamentată, pentru că nu-ți plac surprizele care te pot duce în direcții nedorite.


Balanţă
Semnul tău zodiacal este în sfera parteneriatelor. Cuvintele-cheie pentru această zi: dialog, mărturisire, onestitate. O zi bună pentru adevăruri, descoperiri, dezlegări de enigme, indiferent că este vorba de relații în care ești implicat sau de chestiuni ce țin de sfera muncii.

Scorpion
Îți surâde gândul unei deplasări, unei vacanțe, unei ieșiri departe de zgomotul orașului, iar această escapadă trebuie să fie neapărat alături de oameni dragi inimii. Cercetezi ofertele, îți suni prietenii, organizezi o mică deplasare sau excursie. În orice caz, ești bun pentru a planifica.

Săgetător
Ești mulțumit de cum decurg lucrurile și nu te gândești deloc să faci schimbări. Îți place sau te simți confortabil în acea rutină pe care ți-ai creat-o. Este un cadru astral bun pentru a te concentra pe aspecte ce țin de sănătate, de stilul de viață, să te odihnești mai mult.

Capricorn
Un examen, o negociere, un eveniment care îți va solicita toată atenția și capacitatea mentală. Este important să-ți exprimi punctul de vedere, să-ți spui argumentele, să le prezinți celorlalți perspectiva ta și să nu-ți fie frică de faptul că vei fi respins sau că nu vei fi luat în serios.

Vărsător
O zi destul de încărcată pentru tine. Este posibil să ajungi la concluzia că trebuie să mai împarți din sarcini, să mai scapi de unele responsabilități, dacă îți dorești să ai parte și de timp liber calitativ. Este o zi bună pentru a face anumite estimări, pentru a evalua, pentru a vedea lucrurile per ansamblu.

Peşti
Vei reuși să impresionezi fără să-ți fi propus acest lucru, printr-o idee, părere, atitudine, poziție. Partea frumoasă este că vei reuși să-i convingi pe ceilalți de părerile tale, de bunele tale intenții sau chiar să faci o cucerire grație propriului șarm.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS