9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Semnul tău zodiacal se află în sfera sinelui, iar sfatul astrelor este să fii corect întâi față de tine, de trăirile tale, iar abia după aceea să fii onest și față de ceilalți. Este o zi bună pentru introspecție, pentru conştientizări, pentru meditație, pentru spiritualitate și vindecare.

Taur
Apar oportunități, îți este mai clară imaginea de ansamblu. Ai posibilitatea să creezi și să transformi ideile și viziunile pe care le ai de ceva timp în ceva real, palpabil, de durată. Ai ocazia să-ți materializezi un obiectiv, o dorința. Folosește-te de acest moment!

Gemeni
Ești cam subiectiv și recomandarea astrelor este să fii atent la sfaturile familiei, prietenilor sau partenerilor de afaceri. Caută să colaborezi cu ceilalți, să ții cont de părerea celor din echipa ta, din cercul tău de prieteni. Ascultă ce spun și cei cu mai multă experiență.

Rac
Cauți apreciere, laude, faimă? Este posibil să-ți dorești aceste lucruri pentru că semnul tău zodiacal se află în sfera imaginii publice. Sunt bine aspectate și parteneriatele, dacă este vorba de un proiect pe termen lung, și întâlnirile cu persoane ce vin din alte țări.

Leu
Te-ar ajuta mult dacă ai avea o zi liberă, dacă ai lasă grijile deoparte. Simți nevoia să te înconjori de prieteni, să te conectezi cu oameni care au aceleași valori ca și tine și care gândesc la fel, dar și să te implici în activități care să te relaxeze, să te binedispună.

Fecioară
S-ar putea să întâmpini unele obstacole, să ți se pună „bețe în roate”. Sfatul astrelor pentru astăzi este să fii atent la detalii, să nu te lași influenţat și nici pradă convingerilor negative. Oferă-le celor cu care interacționezi energie pozitivă, fii autentic, vesel și încrezător.

Balanţă
Dorești să le demonstrezi atât colegilor, cât și superiorilor că reușești să controlezi lucrurile și că nu-ți scapă niciun detaliu. Dar nu cumva ai așteptări prea mari de la tine? Ai muncit suficient, ai nevoie de odihnă, de activități interesante, de hobby-uri și pasiuni.

Scorpion
Eşti războinic, mai ales dacă poți duce lupte cu ajutorul cuvintelor. Te vei angaja cu lejeritate în diverse dezbateri și vei ști să negociezi, să-ți argumentezi punctul de vedere. Este un cadru astral bun şi pentru a încheia o etapă, un capitol. Despre ce este vorba?

Săgetător
Ai o zi bună, cu ascensiune şi dezvoltare. Pot apărea elemente-surpriză care te vor ajuta să te extinzi, să dezvolți o idee, un proiect. Gândești lucruri frumoase, se creează oportunități care îți vor aduce rezultate interesante în plan profesional și în viața personală.

Capricorn
Azi poţi să clarifici lucruri, să discuți despre probleme, să cauți soluții, să negociezi, să închei tranzacții. Sunt bine aspectate parteneriatele şi asocierile. Reușești să te eschivezi cu diplomație de la unele conflicte, să eviți discuții care pot genera neînțelegeri.

Vărsător
Concentrează-te mai mult asupra sferei muncii. Un superior s-ar putea să aibă așteptări mai mari decât credeai sau să aibă o viziune diferită de a ta. Această diferență de opinii este posibil să te ambiţioneze mai mult, dar este esențial să dai dovadă de empatie.

Peşti
Nu te uita în ograda vecină, ci mai bine în propria curte. Preocupă-te de propriile probleme, sarcini, și nu mai compara cu ce au alții, ce fac alții, pentru că niciodată nu știi ce se află în bucătăria lor sau ce jocuri sunt în culise. Tot ce știi este ceea ce vezi că apare pe scenă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS