21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Jucaţi un rol salvator pentru o persoană care are nevoie de sfaturile dumneavoastră ca de aer. Aveţi mai multă experienţă şi veţi împărtăşi din ea cu multă plăcere. Nu puneţi la suflet ceea ce auziţi de la prieten, pentru că pe imparţialitatea şi judecata dumneavoastră rece mizează atunci când vă caută pentru o îndrumare.

Taur
Nu plecaţi urechea la criticile răutăcioase ale celor din jur, pentru că ei nu au cum să vă înţeleagă planurile. Important e să credeţi cu tărie în ele şi să nu vă lăsaţi oprit din elan de astfel de oameni puşi mereu pe comentarii maliţioase. Unii nu fac altceva decât să taie aripile celor care îndrăznesc să viseze, de aceea trebuie să vă înarmaţi cu mult curaj şi optimism.

Gemeni
Nu insistaţi să vă ocupaţi azi de un proiect dacă vedeţi că toate merg de-a-ndoaselea. E o senzaţie ciudată de blocaj, simţiţi că orice aţi face, tot nu vă iese, dar ziceţi mersi că vă puteţi permite o zi de pauză. Azi oricum nu înaintează nimic, lucru frustrant pentru o fire activă ca dumneavoastră, dar un impas poate avea şi o latură pozitivă: vă puteţi odihni fără să mai depuneţi atâtea eforturi.

Rac
Sunteţi mulţumit de cursul anumitor evenimente, chiar dacă încă nu se petrece nimic ieşit din comun, dar această normalitate e binevenită. Trataţi orice hop, orice impas, orice obstacol care se mai iveşte ca pe ceva absolut firesc în evoluția spre succes, nu-i daţi mai multă importanţă decât merită. Cu calm, cu răbdare, cu înţelepciune, depăşiţi orice hop cu uşurinţă.

Leu
Faceţi o pauză din ritmul alert în care sunteţi prins, pentru că, momentan, sunteţi demoralizat şi demotivat. Înainte de a duce mai departe ce aţi început, căutaţi să vă iertaţi propriile erori, să reparaţi ceea ce vă nemulţumeşte, pentru că stă în puterea dumneavoastră să faceţi asta. Nu vă mai găsiţi doar vini şi defecte, chiar dacă nu aţi făcut totul perfect, ci înţelegeţi că om sunteţi şi mai puteţi greşi din când în când.

Fecioară
Sunteţi blocat într-un punct din care nimic nu mai mişcă, nimic nu mai înaintează. Nu vă cramponaţi de un banal hop, nu e nici primul, nici ultimul din planurile în desfăşurare. Dacă trebuie să staţi pe loc, e semn că e bine să mai analizaţi un pic situaţia: de unde veniţi şi încotro mergeţi, pe ce resurse vă bazaţi.

Balanţă
Nu comparaţi norocul dumneavoastră cu al altora, pentru că viaţa nu e echitabilă. Nu plecaţi urechea la poveştile triste ale celor din jur când vă merge de minune şi nici invers. Roata vieţii se învârteşte şi fiecare are parte de succese și de eșecuri, ca atare, aveţi răbdare pentru că toate vă revin la un moment dat.

Scorpion
Indiferent cum e vremea afară, aveţi nevoie urgentă de aer curat! Permiteți-vă această evadare în natură ca o salvare, pentru că acolo, sub cerul liber, privind linia orizontului, trăgând aer proaspăt în piept, parcă toate se aşază altfel în viaţă. Aţi muncit mult, aţi acumulat un stres pe care nici un medicament nu vi-l poate alunga, în schimb legătura directă cu natura va avea efecte miraculoase asupra dumneavoastră.

Săgetător
Lucrurile cele mai bune sunt şi cele mai simple, de aceea azi găsiţi un motiv de bucurie chiar şi în cele mai mărunte preocupări. Nu aveţi pretenţii imense de la ceea ce întâlniţi pe parcursul acestei zile, ci reuşiţi să zâmbiţi de la un fleac care apare într-un ambalaj atât de plăcut încât vi se pare fantastic! Nu pretindeţi lucruri ieşite din comun pentru a fi fericit, ci puteţi descoperi un motiv să vă simţiţi bine chiar şi în cele mai comune aspecte cu care vă întâlniţi azi.

Capricorn
Ca să treceţi peste momentul jenant la care vă supune azi un rival, trebuie să faceţi mari concesii, dar sunteţi obişnuit cu astfel de situaţii. De data aceasta sunteţi cel care renunţă la orgoliu pentru a-i da celuilalt dreptate, dar sunteţi convins că sacrificiul dumneavoastră e un gest înţelept, pentru că, într-o zi, adevărul va ieşi la iveală şi veţi redobândi ceea ce vi se cuvine.

Vărsător
Schimbul de cuvinte dulci, de declaraţii de dragoste şi de semnale de prietenie şi simpatie e la cote maxime acum. Îl simţiţi pe cel drag pe aceeaşi lungime de undă şi vă răspunde cu aceeaşi monedă la încercările dumneavoastră de apropiere. Seducţia este şi ea favorizată, deci să nu vă miraţi că, în mediul în care ajungeţi azi, descoperiţi priviri admirative îndreptate spre dumneavoastră.

Peşti
Aţi ajuns la un nivel care vă inspiră încredere şi stabilitate, poate o carieră bine conturată în care vă simţiţi în siguranţă, poate o viaţă de familie tihnită şi frumoasă, poate o afacere care merge bine şi vă oferă satisfacţie, deci aveți numai motive de mândrie şi de optimism. Dacă vedeţi că se poate ajunge la fericire, aveţi curajul să speraţi mai mult, deci stabiliţi-vă obiective tot mai înalte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS