11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Se încheie un capitol important, asta însemnând că este posibil să achitaţi datorii restante, să lămuriți aspecte legate de credite, de investiţii sau să rezolvați documente financiare aferente unor bunuri patrimoniale. Persoanele alături de care puteți fi implicat în evenimente financiare sunt partenerul de viaţă, rudele sau colegii de muncă.

Taur
Se vor evidenţia mult relaţiile parteneriale şi colaborările din segmentul profesional. Se conturează un final de capitol fie într-o acţiune comună cu aceste persoane, fie o relaţie propriu-zisă se încheie pe neaşteptate. Recomandabil este să fiți prudent, atent la cele spuse de ceilalţi şi să decideți în consecinţă. Neînţelegerile din cardul parteneriatelor pornesc de la cheltuielile şi veniturile comune.

Gemeni
Se finalizează o etapă importantă, fie prin rezolvarea definitivă a unor sarcini de lucru, fie prin schimbarea condiţiilor de lucru sau prin schimbarea colegilor. Oricum vă veți remodela viziunea despre muncă, despre implicaţiile ei, dar, mai ales, vă veți schimba stilul de a munci şi de a relaţiona cu persoanele din acest anturaj. Prudenţă, calm, răbdare!

Rac
Este foarte important ceea ce se petrece în aceste zile în segmentul amoros. Se finalizează o etapă fie prin lămurirea definitivă a unei relaţii, prin renunţarea la o relaţie sentimentală, fie prin detaşarea sănătoasă faţă de cineva drag. Descoperiți informaţii preţioase privitoare la cei dragi sau aflați despre unele decizii şi acţiuni secrete ale acestora.

Leu
Sunt posibile discuţii aprinse cu membrii familiei şi cu neamurile pe teme patrimoniale. Sunteți foarte bine susţinut de către prieteni, astfel că dezbaterile cu aceştia vă pot fi de mare folos. Schimbări familiale şi patrimoniale majore, definitive şi unele chiar radicale. Prudenţă, calm, răbdare, discernământ! Sunteți tentat să vă apropiați de cineva din anturajul prietenilor, cineva care vă sprijină.

Fecioară
Se vor înteţi activităţile intelectuale, demersurile profesionale şi dialogurile cu ceilalţi. Este posibil să vă remodelați mentalitatea şi felul în care vorbiți şi relaţionați cu ceilalţi. Probabil că în urma aflării unor secrete despre unii sau despre acţiunile lor veți decide să vă îndepărtați rapid de acele persoane.

Balanţă
Veniturile se rotunjesc. Este rost să primiți salariul, bonusuri dinspre locul de muncă sau cadouri din partea celor dragi. Cumva se încheie o etapă de câştig din munca proprie, bine fiind să trasați un plan de cheltuieli sau investiţii pe termen lung. Pot apărea cheltuieli legate de o călătorie sau pentru a vă implica într-un curs de formare personală sau profesională. Dar partenerul de viaţă sau colaboratorii pot interveni într-un fel în planurile financiare.

Scorpion
Sunt zile foarte importante, întrucât aveți şanse deosebite de a schimba multe şi mărunte în viaţa dumneavoastră. În primul rând, ar fi bine să reevaluați relaţiile, situaţiile în care sunteți implicat şi, nu în ultimul rând, să vă remodelați felul de a fi şi de a vă raporta la ceilalţi.

Săgetător
Tendinţa de a vă izola de lume este foarte accentuată în aceste zile. Sunt momente bune pentru a vă retrage din forfota cotidiană şi a sta de vorbă cu partenerul de viață. Chiar dacă sănătatea este vulnerabilă şi este posibil să aveți nevoie de îngrijiri de specialitate, cu puţin efort şi bunăvoinţă veți depăşi totul cu bine. Foarte multe informaţii revelatoare veți primi pe căi mai puţin obişnuite.

Capricorn
Relaţiile cu prietenii şi proiectele socio-profesionale vor cunoaşte schimbări importante şi definitive în aceste zile. Probabil din cauza unor aspecte profesionale, de genul finalizarea unor sarcini de lucru, schimbarea condiţiilor de muncă sau schimbări legislative veți decide să vă retrageți din cadrul unui proiect.

Vărsător
Perioadă foarte importantă în plan profesional! Se conturează un final de etapă în relaţiile profesionale, mai ales cu şefii. Pe de altă parte, poate intra în discuţie finalizarea unor proiecte, a unor sarcini de lucru sau schimbarea termenilor şi condiţiilor de desfăşurare a unor colaborări de acum încolo. Tensiunile sunt accentuate, fiind dificil să ajungeți la un consens cu ceilalţi.

Peşti
Se pare că vă veți schimba multe dintre concepţiile de viaţă abordate până acum. La asta vor contribui şi membrii familiei, rudele sau prietenii apropiaţi şi de încredere. Totuşi ar fi bine să selectați ceea ce vă este folositor şi să adăugați ceea ce simţiți că rezonează acum cu sufletul dumneavoastră. Comunicarea este deficitară, existând riscul să luați decizii eronate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS