10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Te așteaptă o zi cu mult spor, o zi productivă în ceea ce privește sfera muncii. Dai dovadă de concentrare, ești eficient, iar Universul îți va trimite o surpriză deosebită. Este un cadru astral prielnic pentru a-ți crește veniturile, dar și pentru a începe noi proiecte.

Taur
Astăzi fă astfel încât fiecare oră să conteze! Este momentul să fii creativ, să te bucuri de ceea ce-ți oferă propria imaginație, să fii liber să creezi, să dezvolți, să construiești, să te exprimi. Moment bun pentru a comunica în scris, chiar și prin intermediul tehnologiei.

Gemeni
Stai cât mai departe de oamenii conflictuali și situațiile negative. Atunci când este vorba despre aspecte ce țin de sfera finațelor, îți dorești să fii pragmatic și să-ți urmezi mintea. Astăzi însă este ziua în care inima va fi cea care va decide. Urmează-ți intuiţia.

Rac
Cuvintele-cheie pentru azi: regândire, relansare, renovare. Ești pregătit să o iei de la capăt, să începi un capitol nou, care să te entuziasmeze pentru mult timp de acum încolo. Ești dornic să simți energia pe care o aduce orice început nou, orice proiect aflat la început de drum.

Leu
Fii atent, pune accent pe relații, pe legături, pe conexiuni. Astrele îți sugerează să deschizi ochii și să privești cine sunt oamenii care sunt acolo pentru tine și care te acceptă necondiționat, cine nu te va refuza şi nu se va îndepărta de tine oricât de greu ar fi.

Fecioară
Semnul tău zodiacal se află în sfera imaginii publice. Ai momentul tău de glorie, de notorietate, de strălucire, de aceea ar fi bine să fii cea mai bună versiune a ta. Va trebui să iei multe decizii într-un timp relativ scurt, de aceea caută să ai pe cineva de încredere lângă tine.

Balanţă
Primești tot mai multe indicii pozitive de la Univers, iar cei dragi te vor susține, indiferent de deciziile luate. Te concentrezi pe dragoste și îți dorești să te lași purtat de val. Astrele te încurajează să-ți iei inima-n dinți și să-ți duci relația romantică spre o nouă etapă.

Scorpion
Cuvintele-cheie pentru această zi sunt: organizare, seriozitate, responsabilitate. Fie că este vorba despre carieră, despre familie, prieteni, hobby-uri sau chiar și de curățenia din casă, astăzi vei fi foarte conștiincios, organizat și consecvent în toate.

Săgetător
Este o zi minunată, în care vei primi răspunsul la mai multe întrebări care te macină de ceva timp. Oamenii cu care relaționezi azi își vor pune serios amprenta pe acțiunile, gândurile și deciziile pe care le vei lua. Cine sunt acele persoane?

Capricorn
Ai nevoie de o pauză, de mai multă odihnă, de o dietă mai echilibrată, de mai multă lumină și pozitivitate în viața ta. Sfaturile astrelor: ascultă muzică, citește o carte sau fă o plimbare prin parc, te-ar putea reechilibra din punct de vedere emoțional.

Vărsător
Zi plină de surprize, de provocări, de evenimente neașteptate. Astrele te îndeamnă să fii înțelept, să te adaptezi noilor schimbări, să fii atent la detalii, să fii mai flexibil și să accepți și ajutorul colegilor tăi atunci când simți că anumite probleme te depășesc.

Peşti
Chiar dacă ești conștient că după orice sfârșit de capitol urmează un nou început, te simți emotiv și nostalgic. De aceea, este o zi bună pentru a petrece mai mult timp cu tine, de a-ți pune ordine în gânduri, de a-ți revizui obiectivele, te îndeamnă astrele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS