17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
În prima parte a zilei este de aşteptat să fiţi în formă intelectuală excelentă şi să aveţi idei ingenioase. Se pare că intenţionaţi să demaraţi un proiect nou, pe care îl pregătiţi de ceva timp, dar nu aveţi încă suficienţi bani. Puteţi să cereţi un împrumut de la o persoană apropiată, pentru că azi aveţi sanse reale să obţineţi suma necesară. Vă sfătuim să vă planificaţi cât mai riguros cheltuielile, ca să vă puteţi încadra în bugetul stabilit.

Taur
Dacă vă căutaţi un loc de muncă, puteţi fi optimist: astăzi este posibil să fiţi ajutat de o persoană cu autoritate. Sunt şanse ca în curând să fiţi foarte mulţumit de noul serviciu. Vă sfătuim să nu vă pierdeţi răbdarea. În a doua parte a zilei s-ar putea să vă întâlniţi cu o persoană apropiată, în compania căreia reuşiţi să vă detaşaţi de problemele din ultimele zile. Aveţi posibilitatea să începeţi o nouă activitate, de pe urma căreia sunt şanse să obţineţi beneficii importante.

Gemeni
O rudă v-ar putea oferi un ajutor financiar neaşteptat, ca să demaraţi o afacere pe care o aveţi în vedere de mai mult timp. Dacă nu vă ajung banii, aţi putea să vă asociaţi cu un prieten. Pentru a duce la bun sfârşit ceea ce începeţi azi este nevoie de răbdare şi perseverenţă. Nu vă propuneţi să obţineţi un profit rapid. Este posibil ca o rudă mai în vârstă să nu-şi poată respecta promisiunea de a vă împrumuta o sumă de bani.

Rac
O persoană cu experienţă v-ar putea dezvălui câteva dintre secretele sale din domeniul afacerilor. Este posibil ca aceste informaţii valoroase să vă încurajeze să vă faceţi planuri pentru o afacere proprie. Ar fi bine să trataţi cu seriozitate responsabilităţile pe care trebuie să vi le asumaţi azi. Aveţi mari şanse de reuşită, cu condiţia să nu vă pripiţi. Astăzi puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Leu
Se întrevede o zi destul de agitată, în care trebuie să rezolvaţi numeroase probleme şi să faceţi câteva drumuri scurte. O călătorie în interes profesional sau de afaceri ar putea avea urmări benefice în plan financiar şi în relaţiile cu colegii sau cu partenerii. La locul de muncă sau în afaceri, superiorii sau partenerii încep să aprecieze eforturile pe care le-aţi depus în ultima perioadă.

Fecioară
Se anunţă o zi importantă, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus ca unele Fecioare necăsătorite să ia o decizie în privinţa logodnei sau a căsătoriei. S-ar putea să nu staţi prea bine din punct de vedere financiar, dar nu este cazul să vă îngrijoraţi. Dacă aveţi nevoie de ajutor, puteţi conta pe rude şi pe prieteni.

Balanţă
Se pare că sunteţi hotărât să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră, mai ales în plan profesional, şi v-aţi propus să găsiţi noi surse de venituri. Astăzi puteţi avea idei originale şi ingenioase, dar s-ar putea să nu fie foarte realiste, aşa că nu vă grăbiţi în luarea unei decizii. Aveţi tendinţa să vă asumaţi prea multe responsabilităţi. Ar fi bine să vă planificaţi o parte din timp pentru relaxare şi odihnă.

Scorpion
În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi indispus şi să aveţi dificultăţi de concentrare. Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină. După-amiază este posibil să aflaţi că urmează să încasaţi o sumă importantă. Ar putea fi vorba despre o moştenire, despre veniturile din vânzarea unei proprietăţi sau despre un câştig neaşteptat al partenerului de viaţă. În contextul astral de astăzi nu este indicat să faceţi planuri privind cheltuielile sau investiţiile.

Săgetător
Dacă aveţi de gând să cumpăraţi o locuinţă, azi aveţi şanse reale să descoperiţi o oportunitate care corespunde cerinţelor şi posibilităţilor dumneavoastră. Oricât aţi fi de hotărât, este recomandat să nu luaţi decizii în grabă, pentru că riscaţi să faceţi greşeli cu consecinţe pe termen lung. Vă sfătuim să ţineţi cont de dorinţele partenerului de viaţă şi să ascultaţi sugestiile unei persoane apropiate cu experienţă.

Capricorn
Aveţi mari şanse de reuşită la locul de muncă sau în afaceri. Colegii sau partenerii vă apreciază gândirea riguroasă şi pragmatică şi ar putea apela la sfatul dumneavoastră în chestiuni delicate sau dificile. Astăzi să nu vă lăsaţi tentat de câştiguri uşoare, pentru că riscaţi să aveţi de-a face cu autorităţile. În a doua parte a zilei aţi putea avea tendinţa să luaţi decizii în grabă.

Vărsător
S-ar putea ca o veste primită de la o persoană apropiată să vă pună pe gânduri şi să vă facă să priviţi din altă perspectivă banii şi acumulările materiale. Azi aveţi tendinţa de a deveni deosebit de sensibil şi este posibil să aveţi reacţii emoţionale exagerate. Grijile pe care vi le faceţi nu sunt justificate. Aveţi şanse de reuşită atât în afaceri, cât şi în societate.

Peşti
Se pare că sunteţi nemulţumit de modul în care evoluează viaţa dumneavoastră sentimentală şi vă gândiţi să faceţi o schimbare. Este o zi bună pentru a căuta soluţii, dar nu şi pentru a lua decizii pe termen lung. Este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, cu care s-ar putea să legaţi o prietenie durabilă. Aveţi grijă să nu deveniţi prea visător!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS