19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Detașează-te de griji și probleme, nu te mai agăța de reușite sau de eșecurile din trecut. Ai nevoie de ceva mai multă liniște acum, iar astăzi vor fi avantajate activitățile care nu vor avea legătură cu grupul, cu echipa. Nu te avânta într-o nouă etapă până nu te reechilibrezi.

Taur
Ai idei bune, viziuni și abia aștepți să le împărtășeșți și celorlați. Semnul tău zodiacal se află în sfera grupurilor și prieteniilor, iar astăzi vei căuta modalități de a te face plăcut și de a te integra într-un cerc de persoane cu care rezonezi, cu care ai aceleași interese și idei.

Gemeni
Este un moment bun pentru a-ți seta noi obiective, strategii, pentru a găsi noi soluții. Ai grijă ce decizii iei și ce alegeri faci, pentru că pot avea efecte pe termen lung. Atâta timp cât vei fi onest și ferm pe poziții, nu ai de ce să-ți faci griji, adevărul va ieși la iveală.

Rac
Semnul tău zodiacal se află în sfera sinelui. Astăzi este despre gânduri, despre cum să te debarasezi de unele și cum să le atragi sau accepți pe altele în mintea ta. Este timpul să te eliberezi de credințele vechi și de negativitate. Acesta este cel mai potrivit mesaj pentru tine.

Leu
Eșți dinamic, te exprimi din plin și nu te limitezi în nimic, iar sfatul astrelor pentru astăzi este următorul: ieși în lume și explorează! Este un cadru astral prielnic pentru deplasări și drumuri, pentru activități care implică mișcare, ieșit în aer liber, susțin astrele.

Fecioară
Este un cadru astral bun pentru a-ți lărgi orizontul cunoștințelor, pentru a învață ceva nou, pentru a înțelege noi lucruri, pentru a finisa un puzzle cu elementele care au fost lipsă până acum. Sunt favorizate și aspectele legate de religie, de spiritualite.

Balanţă
Per total, ai parte de o zi bună. Încă nu ești pregătit pentru acțiune, pentru activități dinamice, pentru muncă prea intensă, fie că este vorba despre cea intelectuală sau cea fizică. Mai ai nevoie de o zi de liniște, de calm, de echilibru, de reculegere, de reîncărcarea bateriilor.

Scorpion
Te distrezi, ești mai jucăuș, flirtezi și ești mai dornic de a face noi cuceriri. Foarte bine aspectat este și sectorul vietii intime. Te bucuri de tine, de ce oportunități îți scoate în cale ziua, precum și de posibilele parteneriate, asocieri sau noi prietenii.

Săgetător
Semnul tău zodiacal se află în sfera rutinei, ar fi bine să te apuci de treabă, pentru că ai câteva idei bune pe care abia aștepți să le pui în aplicare. Sfatul astrelor este să mai aștepți, să mai aduni informații, să mai ceri detalii, să mai cauți persoane dispuse să te ajute.

Capricorn
Ar fi bine să ții cont de reguli, norme, de îndrumările sau cerințele celorlalți, mai ales dacă nu te afli pe teritoriul tău, în casa ta. Este esențial să ții cont de bunele maniere, să fii respectuos și corect cu cei cu care vei interacționa, iar ceilalți îți vor oferi aceeași energie.

Vărsător
Zi magică pentru tine! Vin vești bune, apar ocazii interesante, poți interacționa cu persoane cu care nu ai mai discutat de mult. Este un moment bun să te exprimi, să împărtășești lumii întregi ce faci, cum ești, ce planuri ai. Ești creativ și te poți bucura de hobby-uri și pasiuni.

Peşti
Îți aleargă multe gânduri prin minte, negociezi, dezbați, analizezi și ar fi bine să iei și o pauză cu activități mai interesante. Mai lasă-te și purtat de val, meditează, ascultă muzică, lasă mintea în liniște, lasă problemele deoparte, te îndeamnă astrele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS