12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Cuvântul zilei este echilibru. Sfatul astrelor pentru astăzi este să acționezi în forță, să nu stai prea mult la discuții și să nu lași lucrurile pe ultima sută de metri. Este o zi în care poți găsi metode de a rezolva mai multe probleme, dar și căi de împăcare cu anumite persoane.

Taur
Astăzi ești în mare formă, dar trebuie să fii atent la cei cu care interacționezi, pentru că s-ar putea că nu toată lumea să fie corectă față de ține sau poate nu îți oferă toată informațiile de care ai nevoie. Calculează-ți cu mai multă atenție acțiunile, dar și ceea ce spui.

Gemeni
Astăzi joci după reguli, asculți sfaturile și recomandările pe care ți le oferă ceilalți, urmezi normele, ești politicos, onest. Sunt posibile unele interacțiuni cu autoritățile și de aceea s-ar putea să fii mult mai atent la detalii, mai ales dacă la mijloc vor fi hărți, acte, rapoarte.

Rac
Astăzi sunt favorizate aspectele legate de sfera amoroasă. Ești pasional, șarmant, dornic să cucerești, să flirtezi, să convingi. Ești mai jucăuș, dar într-un mod mai misterios. Nu îți arăți intențiile deschis, direct, ci prin tot felul de metode mai enigmatice. Îți plac intrigile, bârfele.

Leu
Ai grijă ce decizii iei astăzi, mai ales dacă este vorba despre o relație la care ții. Sunt avantajate legăturile pe termen lung, atâta timp cât nu faci schimbări majore, cât îți acorzi timp de acomodare. Este bine apectată și relația amoroasă, sunt posibile discuții profunde, presărate cu amintiri.

Fecioară
Închei un capitol, renunți la ceva, decizi să te detașezi și o vei face cu fermitate și convingere. Este un cadru astral prielnic pentru ședințe, întâlniri, asocieri, parteneriate, colaborări, pentru tot ce ține de munca în echipa.

Balanţă
Vești bune se anunță în sfera comunicării, a dezvoltării personale. Este timpul să să-ți desfaci aripile, să zbori. Este un moment bun să acumulezi informații utile, să-ți dezvolți abilități, dar și să te apropii de oameni care au aceleași interese ca tine.

Scorpion
Azi vezi lucrurile dintr-un alt unghi, parcă ți se ia un văl de pe ochi. Ești creativ, visător, atras de frumos. Îți folosești imaginația, îți asculți intuiția și te minunezi singur de lucrurile pe care le vezi, le înțelegi, le simți. Folosește-te de aceste energii.

Săgetător
Ai multe de învăţat azi din interacțiunile cu oamenii. Recomandarea astrelor este să accepți invitațiile, vizitele, să ieși la lumină, să socializezi, dar și să fii atent la ce se întâmplă în jur. La finalul zilei ar fi bine să te întrebi care sunt lecțiile sau ideile pe care le-ai reținut.

Capricorn
Ar fi bine să te preocupi mai mult la ceea ce ține de sfera familiei. Fii atent la nevoile celor dragi, întreabă, caută să clarifici lucrurile, dar urmărește răspunsurile, fără a le diseca sau a judeca ceea ce auzi. Este o zi bună să te apropii mai mult de cineva, de aceea fii un bun ascultător.

Vărsător
Fii mai atent la sectorul sănătății, pentru că s-ar putea să fi făcut anumite excese, iar corpul să-ți arate că este epuizat, că are nevoie de odihnă, poate de o detoxifiere, poate de anumite suplimente. Urmărești semnalele pe care ți le transmite corpul și petrece timp în aer liber.

Peşti
Astăzi poți avea parte de o discuție cu o persoană care îți va oferi o soluție minunată la o problemă sau o situație la care chiar nu știai cum să acționezi, ce decizie să iei. Sfatul astrelor este să fii atent la mesaje și indicii, dar și să ai mai multă încredere în propriile forțe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS