10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Ai o lungă conversație telefonică cu un partener romantic. Singurul lucru pe care probabil nu îl veţi aborda este starea relației voastre, ceea ce ar putea fi frustrant pentru voi. Cu toate acestea, veți învăța multe despre sentimentele voastre, care vă vor permite să vă înțelegeți mai bine.

Taur
Munca creativă ar putea necesita mai multă concentrare. S-ar putea să trebuiască să faceţi cercetări aprofundate, lucrări complexe sau un alt tip de proces intens care vă poate stimula intelectual. Luaţi şi pauze şi nu uitați să mâncați! La sfârșitul zilei, ar trebui să fiţi mulțumit de ceea ce aţi făcut.

Gemeni
Aţi putea avea vizitatori astăzi şi va trebui să fiţi sociabil. Nu vă place să fiţi în centrul atenției, dar azi s-ar putea să vă bucuraţi de ea. Aţi putea regiza jocuri sau spune o poveste sau două. Orice aţi face, voi și oaspeții voştri ar trebui să vă distraţi maxim. Bucuraţi-vă de această zi.

Rac
Astăzi s-ar putea să primeşti comunicări telepatice intense de la cineva pe care nu îl cunoşti prea bine şi care ar putea avea nevoie de ajutor. Dacă te simţi confortabil cu ideea, ai putea încerca să cunoşti persoana un pic mai bine. Această persoană ar putea avea nevoie de un prieten chiar acum.

Leu
O muncă pe care ai făcut-o în trecut și de care ai uitat ar putea atrage atenția cuiva cu autoritate. Pot veni azi niște recompense demult așteptate pentru acea muncă. Acest lucru ar trebui să se dovedească o surpriză foarte plăcută și binevenită. Revino cu picioarele pe pământ şi apoi sărbătoreşte.

Fecioară
Poţi avea o conversaţie ciudată cu cineva pe care nu îl cunoşti foarte bine. Poate fi o cunoştinţă de la muncă sau cineva venit de departe. Discuţia poate scoate la iveală noi posibilităţi în carieră pe care nu le-ai luat în considerare, dar care sunt atractive. Dacă ţi se pare că sună bine, analizează-le un pic.

Balanță
Învăţarea trebuie să fie astăzi cea mai importantă preocupare. Nu e vorba neapărat despre a învăţa ca la şcoală, ci de a trage învăţături din momentele mai puţin plăcute ale vieţii. Schimbul de idei cu o anumită persoană vă stimulează să găsiţi soluţiile ideale pentru a deveni o persoană mai bună.

Scorpion
Aţi putea fi implicaţi în discuţii agresive cu mai multe persoane. Nu sunteţi obligaţi să demonstraţi nimic. Important este să vă menţineţi punctul de vedere. Nu este obligatoriu să menţineţi legătura cu cei cu care nu împărtăşiţi aceleaşi idei. Nu vă ambiţionaţi să menţineţi relaţii bune cu toată lumea.

Săgetător
Daţi lovitură după lovitură la serviciu. Toată lumea vă apreciază pentru energia de care daţi dovadă şi pentru reuşite. Succesul de care vă bucuraţi ar putea aduce o remunerare pe măsură. Vă simţiţi bine şi aveţi multă încredere în propriile forţe, situaţie care însă s-ar putea să nu dureze prea mult.

Capricorn
Zi liniştită, fără conflicte sau situaţii tensionate. Vrei să te relaxezi şi cauţi o modalitate de a-ţi petrece timpul într-un mod cât mai plăcut. Vrei să fii zen, indiferent că eşti la serviciu sau acasă. Spre seară, un prieten îţi propune o colaborare inedită. Fii deschis şi ai curaj. Vei avea numai de câştigat!

Vărsător
Azi vreţi să le arătaţi tuturor ce sunteţi în stare. Dacă eşti singur, sunt mari şanse să te îndrăgosteşti iremediabil, la prima vedere, de o persoană de care eşti atras de mai mult timp. Chiar dacă vei fi refuzat, nu dispera. Într-un final, totul va avea un sens, iar dragostea voastră va fi incredibilă.

Pești
Surpriză uriașă pe plan sentimental. Cineva îţi va mărturisi că este îndrăgostit de tine şi te va surprinde cu o propunere inedită. Fii spontan şi acţionează cum îţi dictează sufletul. Nu te gândi prea mult, este un tren pe care nu trebuie să îl pierzi. Lasă-te purtat de val și ai încredere că ai luat cea mai bună decizie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS