16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Este un moment bun să acționezi, să ieși la lumină, să faci ceea ce aveai de mult timp în gând. Te decizi acum să închei un capitol, să întorci foaia, să finisezi un proiect, o etapă, să renunți la o relație. Schimbări majore pot începe chiar de astăzi, spun astrele.

Taur
Este un cadru astral prielnic pentru achiziții, tranzacții. Cumperi ceva, dar este cu folos și te vei bucura de ceea ce vei achiziționa. Este un moment bun pentru a-ți folosi abilitățile de comunicare, de negociere. Reușești să vorbești pe înțelesul tuturor, susțin astrele.

Gemeni
Te bazezi pe intuiție, pe ceea ce-ți sugerează inima. Este un cadru astral prielnic pentru parteneriate, prietenii, asocieri, colaborări. Reușești să faci o echipă bună cu alte persoane, reușești să cooperezi, să acționezi sau să depui efort pentru binele comun.

Rac
Zi bună pentru a aborda subiecte delicate pe care le-ai tot amânat în ultima perioadă, fie că este vorba de serviciu sau de familia extinsă. Moment favorabil pentru negocieri, pentru a discuta despre moșteniri, imobiliare, planuri de viitor sau o promovare la serviciu.

Leu
Astăzi este despre lumea exterioară, despre ce se întâmplă în afara casei. Sunt favorizate aspectele legate de persoanele aflate la depărtare, dar și legate de noi culturi. Ești mai deschis să experimentezi ceva nou, să accepți metode alternative. Ai grijă cum îți cheltuieşti banii.

Fecioara
Moment favorabil pentru tot ce ține de devoltarea ta personală, fie că este vorba despre a citi ceva legat de spiritualitate, de a participa la discuții sau cursuri din care să preiei unele învățăminte sau să meditezi asupra unor principii și valori de viață care pot fi puse la îndoială.

Balanță
Ar fi bine să te menajezi mai mult. Ai nevoie de odihnă, de relaxare, de mai mult timp petrecut în liniște, în solitudine. Fii mai atent la excesele alimentare. O detoxifiere ar fi minunată dacă ai decide să începi chiar astăzi. Ai nevoie de ceva mai mult echilibru în corp și în minte.

Scorpion
Ai de reglat ceva în familia extinsă. Sunt posibile unele vești, pot să apară informații sau discuții pe care ar fi bine să le dezvolți acum, să le clarifici, să le organizezi cum trebuie. Ai nevoie de multă răbdare și diplomație, dar vei reuși să le rezolvi pe toate.

Săgetător
Ies la iveală supărări vechi și trebuie să le dai frâu liber, să te eliberezi. Poate că trecutul nu te va lăsa în pace până nu vei decide să lași tot „valul” de sentimente și resentimente să vină spre tine, astfel încât să înțelegi cu ce te confrunți și cum poți remedia problemele.

Capricorn
O zi plină, care nu va ține cont de planurile pe care le-ai făcut în prealabil. Sunt posibile răsturnări de situație, evenimente imprevizibile și trebuie să nu te încăpățânezi să mergi împotriva curentului, să lași lucrurile să vină de la sine, pentru că vei găsi rezolvări de la sine.

Vărsător
Ai parte de o zi obișnuită, fără mari schimbări sau evenimente. Sfatul astrelor este să-ți concentrezi mai mult atenția asupra copiilor, partenerului de viață, căminului. S-ar putea ca treburile gospodărești să te țină cel mai mult ocupat, atât fizic, cât și mintal.

Peșți
Ai idei foarte bune astăzi, de aceea sfatul astrelor este să nu te îndoiești de ele. Să-ți urmezi chemarea, să-ți urmărești emoțiile, trăirile, să mergi pe calea pe care „o simți”. Nu ezita să achiziționezi ceva ce îți doreai de mult sau să te înscrii la cursuri care să te ajute să te dezvolți personal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS