19.4 C
Craiova
duminică, 20 iunie, 2021

Horoscop


Berbec

Este o zi bună pentru colaborare, cooperare. Poți deschide subiecte mai vechi, mai sensibile, care trebuie să fie clarificate. Este o zi prielnică pentru a planifica, pentru a organiza, pentru a stabili câteva obiective. Aspecte pozitive se anunță și în ceea ce privește legătura cu străinătatea.

Taur

Ai așteptări prea mari de la ceilalți, s-ar putea să te ciocnești de încăpățânare din partea celor cu care vei interacționa. Oamenii gândesc și acționează diferit de tine, iar aceasta este lecția pe care ar fi bine să o înveți chiar de dimineață, dacă nu îți dorești multe dureri de cap seara.

Gemeni

Ultimele zile au fost aglomerate, stresante, cu momente confuze. Azi simți că se mai detensionează atmosfera, respiri mai ușurat, mai relaxat, ești mai calm, mai convins că lucrurile se vor aranja așa cum îți propui. Cadru astral prielnic pentru activități în familie, alături de prieteni.

Rac

Dacă ai ceva în minte, niciun obstacol nu va apărea azi. Nu este cea mai potrivită zi pentru a începe ceva nou, pentru a te aventură într-o nouă etapă. Te poți ocupa de dezvoltare, de extindere, poți analiza, poți studia, poți aprofunda anumite cunoștințe.

Leu

Zi bună pentru drumuri, deplasări, escapade, vizite, de aceea să nu refuzi nicio invitație, dacă ți se va face. Cadru astral bun pentru socializare, pentru a face schimb de informații, păreri, idei, emoții. Poți relua anumite legături, conexiuni, susțin astrele.

Fecioara

Astăzi e bine să lucrezi singur, să nu te bazezi pe cei din jur, pentru că vei avea rezultate mult mai bune astfel și, în plus, s-ar putea să nu fii cea mai sociabilă persoană din lume. Simți nevoia de liniște, îți dorești să te detașezi, să te gândești, să te odihnești mental.

Balanță

Astăzi ești mai jucăuș, mai pus pe glume, mai dornic de a cocheta, de a te juca. Dorești strălucire, dorești să cucerești, să demonstrezi că poți capta atenția celorlalți atunci când îți dorești tu. Este un cadru astral deosebit și pentru sfera amoroasă, ești pasional, romantic.

Scorpion

Te afli la o intersecție, la o răscruce de drumuri, ai în față o dilema, o situație căreia parcă nu-i găseşti o soluție care să te mulțumească pe deplin. S-ar putea să ai nevoie de părerea cuiva mai în vârstă, cu mai multă experiență. La cine te gândești? În cine ai încredere?

Săgetător

Lasă-i pe ceilalți să preia o parte din sarcini și griji și încearcă să te mai detașezi, pentru că ai o lista mult prea încărcată și în curând vei rămâne de tot fără baterii. Preocupă-te mai mult de propria sănătate, ai nevoie de odihnă, poate chiar și de schimbarea alimentației.

Capricorn

Semnul tău zodiacal se află în sfera imaginii publice și vei avea astăzi ocazia să te faci remarcat, să fii în centrul atenției, să te exprimi, să fii văzut, apreciat. Este un cadru astral favorabil pentru activități care îți plac, care te pasionează, care te ajută să te detensionezi.

Vărsător

Simți nevoia să te înconjori de oameni, să fii aprobat, acceptat, să te integrezi într-un grup, să faci parte dintr-o echipă. Este un cadru astral bun pentru a înnoda unele legături, pentru a relua prietenii mai vechi, pentru a suna persoane despre care nu mai știi nimic de mult timp.

Peșți

Trebuie să ai mai multă încredere în propriile forțe. Nu mai ține cont atât de mult de părerea celor din jur, pentru că unii s-ar putea să-ți ofere sfaturi care nu au nicio legătură cu ceea ce îți dorești cu adevărat sau cu ceea ce îți trebuie ție. Evită persoanele care îți aduc negativitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Euro 2020 / Spania, ținută în șah de Polonia....

Spania și Polonia au remizat, scor 1-1, în partida...

ȘTIRI GdS

Horoscopul de weekend

BerbecLa începutul săptămânii este posibil să fiţi tentat să încercaţi orice mod posibil să câştigaţi bani. Deşi mijloacele neetice par uşoare, ele mereu aduc...

Horoscop

BerbecTe așteaptă o zi cu mult spor, o zi productivă în ceea ce privește sfera muncii. Dai dovadă de concentrare, ești eficient, iar Universul...

Horoscop

BerbecFie te îndrăgostești, fie ai chef de fluturași în stomac, fie ești mai aventurier și te simți mai confortabil astăzi să flirtezi, să atragi...

Horoscop

BerbecSunt bine aspectate relațiile cu autoritățile, șefii, partenerii de afaceri, oamenii care au putere de decizie. Este un moment prielnic pentru a lua unele...

Horoscop

BerbecDacă intenţionaţi să demaraţi o afacere sau un proiect nou, puteţi fi optimist. Azi aveţi şanse să găsiţi cea mai bună cale de a...

Horoscopul de weekend

BerbecUn val de energie şi poftă de viaţă vă va ajuta să realizați multe lucruri. Fiţi atent cum vă comportaţi şi exprimaţi, pentru că...