18.1 C
Craiova
vineri, 18 iunie, 2021

Horoscop

Berbec
Se anunță o zi ocupată, cu tot felul de emoții amestecate, intense, contradictorii. Sfatul astrelor este să nu ai așteptări prea mari, nici de la tine, nici de la evenimentele care se întâmplă astăzi. Ia lucrurile ca atare, fără să judeci circumstanțele sau oamenii cu care interacționezi.

Taur
S-ar putea să fie nevoie să lucrezi mai mult în echipă decât individual. Înarmează-te cu multă răbdare, pentru că s-ar putea ca ceilalți să nu aibă același ritm de lucru cu care ești obișnuit, dar, în același timp, vei observa că cei cu care vei interacționa vor veni cu soluții foarte bune.

Gemeni
Semnul tău zodiacal se află în sfera finanțelor, de aceea, principalul sfat pentru astăzi este să fii mai atent la cheltuieli, pentru că ai tendința să achiziționezi lucruri de care acum chiar nu ai nevoie. Gândește-te de două ori înainte să scoți banii din buzunar.

Rac
Vești bune vin astăzi pentru tine. În sfârșit, lucrurile încep să se detensioneze, se așază așa cum îți dorești. Vezi luminița de la capătul tunelului, iar acest lucru se va resimți atât în sfera muncii, cât și în sectorul vieții personale. Simți că pașii pe care începi să-i faci sunt pe teren sigur!

Leu
Ocupă-te mai mult de treburile gospodărești. Pe de o parte, ar fi bine să planifici anumite sarcini legate de cămin, pe de altă parte, ar fi bine să încerci să rezolvi, să repari, să renovezi în casă. Trebuie să dai dovadă de organizare, dar și să faci fiecare lucru cât mai bine, până la capăt.

Fecioară
Universul îți pregătește oportunități frumoase, vine cu situații neașteptate, dar avantajoase pentru tine. Ai mai multă încredere în propriile forțe, dar și în felul în care evoluează lucrurile în jurul tău, chiar dacă acestea nu sunt așa cum erau în planul tău.

Balanţă
Este bine aspectată sfera studiului, cercetării, analizezi. Dai dovadă de mult pragmatism, dar și ambiție. Dacă îți propui astăzi ceva, vei fi războinic, vei duce până la capăt cu toate resursele de care dispui. Este o atitudine bună atunci când vei avea sarcini de făcut pe ultima sută de metri.

Scorpion
Evită toate situațiile complicate, cele care nu-ți „miros” bine, cele care ți se par încurcate sau dificile. Nu ai timp și nu îți dorești să te implici în ceva care, deși te atrage, te sperie. Ai nevoie de o sarcină, de un proiect, de o activitate care să te entuziasmeze din start.

Săgetător
Accepți cu ușurință astăzi provocările și nu te alarmezi deloc atunci când observi că apar tot felul de impedimente sau de situații la care nu te-ai așteptat. Ai o atitudine deschisă și optimistă, iar aceste energii te vor ajuta astăzi mult în orice îți propui, susțin astrele.

Capricorn
Te afli într-o etapă de negare, de neacceptare, de blocare și este timpul să te deblochezi, să vorbești deschis și sincer despre acest lucru. Trebuie să te eliberezi! Ai nevoie de cineva de încredere căruia să-i mărturisești toate aceste emoții și stări. La cine te gândești? Cine te-ar înțelege, orice-ar fi?

Vărsător
Astăzi este o zi minunată, în care rezolvi multe lucruri, atât ale tale, cât și pentru ceilalți. Negociezi foarte bine, știi să insiști când este cazul, dar nu uiți nici de diplomație sau bunele maniere. Este un cadru astral favorabil și pentru drumuri, deplasări, legătură cu străinătatea.

Peşti
Nativii Pești au ocazia să cumpere ceva folositor, aşa că nu trebuie să mai amâne. În plus, pe seară vei avea parte de o vizită din partea cuiva drag. Pare o zi în care toate merg ca pe roate, așa că bucură-te de clipele liniștite și nu lăsa mintea să își facă probleme ce nu există.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Libertatea se simte altfel la Brezoi. Baricada Folk din...

În acest weekend, regalul muzical de la Brezoi debutează...

ȘTIRI GdS

Horoscopul de weekend

BerbecLa începutul săptămânii este posibil să fiţi tentat să încercaţi orice mod posibil să câştigaţi bani. Deşi mijloacele neetice par uşoare, ele mereu aduc...

Horoscop

BerbecTe așteaptă o zi cu mult spor, o zi productivă în ceea ce privește sfera muncii. Dai dovadă de concentrare, ești eficient, iar Universul...

Horoscop

BerbecFie te îndrăgostești, fie ai chef de fluturași în stomac, fie ești mai aventurier și te simți mai confortabil astăzi să flirtezi, să atragi...

Horoscop

BerbecSunt bine aspectate relațiile cu autoritățile, șefii, partenerii de afaceri, oamenii care au putere de decizie. Este un moment prielnic pentru a lua unele...

Horoscop

BerbecDacă intenţionaţi să demaraţi o afacere sau un proiect nou, puteţi fi optimist. Azi aveţi şanse să găsiţi cea mai bună cale de a...

Horoscopul de weekend

BerbecUn val de energie şi poftă de viaţă vă va ajuta să realizați multe lucruri. Fiţi atent cum vă comportaţi şi exprimaţi, pentru că...