8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
O zi foarte bună și s-ar putea să vină și vești interesante. Este un cadru astral excelent ca să clarifici anumite lucruri, să pui , să închei socotelile cu o anumită persoană, să rezolvi treburi mai vechi, să închei o activitate care nu mai aducea rezultate mulțumitoare.

Taur
Astăzi te vei preocupa mai mult de sfera muncii și s-ar putea să apară unele tensiuni cu colegii, partenerii de afaceri sau șefii, asta dacă nu vei reuși să echilibrezi cât mai repede lucrurile, să dai dovadă de diplomație. Nu cumva îți faci și griji inutile?

Gemeni
Este esențial să-ți asculți astăzi intuiția, să fii cu ochii în patru, să verifici, să testezi, să controlezi. Fii mai atent la relația cu străinătatea, la informațiile și veștile care vin de la depărtare. Dacă ai cum, verifică detaliile. Aspecte pozitive se anunță în relația cu familia, cu copiii.

Rac
Semnul tău zodiacal se află în sfera sinelui. Este un cadru astral favorabil pentru discuții profunde, de suflet, pentru împărtășit gânduri, dar și pentru meditație, pentru a săpa în interiorul emoțiilor tale. Partea bună pentru această zi este că reușești să vezi imaginea de ansamblu.

Leu
O zi plină din multe puncte de vedere, de aceea principala recomandare pe care o au astrele pentru astăzi este următoarea: așteaptă-te la câteva schimbări în ceea ce privește sfera rutinei și muncii. Ceilalți îți vor observa pozitivitatea, entuziasmul și strălucirea din ochi.

Fecioară
Simți nevoia să le acorzi celor dragi mai multă atenție, dar și libertate de decizie. Să nu mai încerci să controlezi chiar totul, să-i lași și pe ceilalți să aleagă. De asemenea, astăzi vor fi favorizate discuțiile sub formă scrisă, scrisorile electronice și convorbirile din mediul virtual.

Balanţă
Ai nevoie de mai multă odihnă și liniște. Semnul tău zodiacal se află în sectorul grupurilor și prietenilor, astfel că te gândești să inițiezi câteva vizite sau întâlniri. Astrele te îndeamnă să te bucuri de activitățile care îți aduc relaxare și pe care le-ai tot amânat în ultima perioadă.

Scorpion
Astăzi este despre carieră, aspirații și planuri de viitor! Ești hotărât să reușești în tot ce-ți propui, să te lupți cu toți care ți se opun, să dezvolți cât de mult poți ideile pe care le ai în minte. Sfatul astrelor este să cauți modalități de acomodare cât mai rapide la noile schimbări.

Săgetător
Astăzi vei munci foarte mult și vei aștepta ca alții să-ți observe eforturile, să-ți aprecieze încercările, să dea dovadă de aceeași seriozitate. Semnul tău zodiacal se află în sfera imaginii publice, iar astăzi vei înțelege cât de importantă pentru tine este părerea celorlalți.

Capricorn
Cuvintele-cheie pentru azi: creativitate, imaginație, visare, vizualizare, planificare. Reușești să atragi câteva oportunități de partea ta, iar sfatul astrelor este să-ți folosești simțul artistic. De asemenea, este o zi bună pentru a te ocupa de spațiul tău, de un loc unde te simți confortabil.

Vărsător
Bucură-te de energia romantică pe care o resimți astăzi! Focusează-te pe relația cu partenerul de viață și încearcă să te detașezi de celelalte griji, să fii prezent în discuțiile și momentele intime de cuplu. Debarasează-te de întâmplările și evenimentele din trecut.

Peşti
Cuvântul-cheie pentru această zi: echilibru. Te simți deosebit de conectat cu oamenii cu care vei interacționa. Sfatul astrelor pentru a avea o zi cu adevărat reușită este următorul: nu te avânta să iei decizii dacă acestea nu sunt urgente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS