13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu te mai ocupa de toată lumea din jur, ci mai bine concentrează-te asupra ta, asupra lucrurilor de care ai nevoie, asupra gândurilor care nu-ți dau pace. Ai nevoie de puțină ordine, de organizare, de planificare? Ai nevoie să-ți urmezi anumite dorințe? Atunci astăzi este cea mai potrivită zi!

Taur
Astăzi este bine aspectată sfera viețîi amoroase și e timpul să-i dai și inimii ceea ce are nevoie. Azi este despre tandrețe, afecțiune, dar și despre pasiune, susțin astrele. Dă frâu liber tuturor emoțiilor, trăirilor, sentimentelor tale. Lasă-te purtat de val!

Gemeni
Astăzi sunt favorizate întâlnirile, ședințele, discuțiile, în special cele cu oameni cu care rezonezi, cu care ai anumite lucruri în comun, cu care te vei înțelege chiar și în momente tensionante. Cine sunt aceste persoane? Care sunt ideile sau subiectele pe care ține neapărat să le discuți astăzi?

Rac
Este timpul să aduci un plus de plăcut în viața ta! Este un cadru astral prielnic pentru a te implica în activități care îți fac o deosebită plăcere, precum hobbyurile și pasiunile. Și activitățile în care sunt implicați copiii sunt avantajate și te pot încarcă pozitiv, susțin astrele.

Leu
Astăzi este bine aspectată sfera familiei, căminului, relațiilor primare. Te preocupă nevoile celor dragi, treburile gospodărești, îmbunătățirea atmosferei şi a spaţiului din propriul cuib. Sunt favorizate și întâlnirile cu prietenii sau vizitele rudelor.

Fecioară
Zi plină din multe puncte de vedere, dar vei și reuși să rezolvi multe. Apar aspecte pozitive în ceea ce privește sectorul carierei, relațiilor cu partenerii pe termen lung, sunt favorizate asocierile, colaborările. Te vei implica în anumite discuții importante cu persoane aflate în funcții-cheie.

Balanţă
Evită conflictele, neînțelegerile, informațiile trunchiate. Verifică, testează, pune la îndoială și încearcă să te abții să comentezi ceva până nu știi toate detaliile. Nu este cea mai potrivită zi pentru decizii, dar este prielnică pentru a munci individual.

Scorpion
Astăzi este bine aspectată sfera studiului, cercetării, analizei, acumulării de noi cunoștințe, dar și drumurile, deplasările sunt posibile și avantajate. Dacă apar anumite ocazii legate de tranzacții, bănci, achiziționarea unor bunuri legate de casă, atunci este bine să mergeți până la capăt.

Săgetător
Astăzi este avantajat lucrul cu hârtiile, actele, rapoartele, dar ai spor și la alergat, la drumuri de făcut, uși de deschis, oameni de convins. Rezolvi lucruri atât în sectorul muncii, cât și în plan personal sau, mai ales, soluţionezi problemele altor persoane.

Capricorn
Astăzi s-ar putea să fie nevoie să joci rolul de mediator, să îi organizezi pe ceilalți, să preiei unele atribuții de lider, să convingi, să explici, să împaci, iar acest lucru va avea legătură atât cu sfera muncii, cât și cu sectorul vieții personale. Sfatul astrelor este să ai grijă și de echilibrul tău emoțional.

Vărsător
Astăzi ai parte de o zi palpitantă, în care vei avea parte de tot felul de trăiri. Dacă ar fi să rezumăm într-o singură expresie ziua de azi, atunci ar fi „de la agonie la extaz”. O zi plină de emoții, de stări, de răsturnări de situații și de aflarea unor adevăruri. Primește-le cu mai mult calm.

Peşti
Ar fi bine să te focusezi mai mult pe îmbunătățirea relațiilor, indiferent că este vorba despre cei din familie, despre colegii de serviciu, parteneri, colaboratori, rude. Ești într-o mare formă, ești plin de energie și accepți cu mai multă încredere provocările cu care vine această zi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS