8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Lucrurile se așează fiecare la locul său, apar soluțiile de care ai nevoie. În plus, simți că e timpul să faci anumite schimbări în ceea ce privește rutina. Este un moment bun să te reevaluezi și să te reinventezi, iar rezultatele se vor vedea în curând, te asigură astrele.

Taur
Astăzi mai mult că oricând ești interesat să ți se recunoască meritele, munca, să ți se aprecieze eforturile. Ai nevoie de o validare, e o confirmare din partea celor cu care interacționezi, indiferent că este vorba despre colegi, șefi, parteneri, colaboratori sau cei din familie.

Gemeni
Ești mai emotiv, mai nostalgic, mai dornic de conexiune, dar acesta nu este cel mai bun moment pentru a face destăinuiri, pentru a te confesa, sau ai grijă cui îi spui anumite lucruri. Este un cadru astral prielnic pentru drumuri, escapade, deplasări, evadări din cotidian.

Rac
Sunt favorizate achizițiile, fie că este vorba de a semna actele pentru o locuința, a cumpără ceva pentru casă sau pentru uzul tău extern, ceva ce ți-ai dorit de mult. Este posibil să depășeșți bugetul pe care ți l-ai setat la început, dar achiziția respectivă îți va aduce beneficii.

Leu
Zi interesantă, cu multe elemente pozitive, fie că este vorba de a primi informații, oferte, fie că este vorba de a întâlni anumite persoane sau de a colabora cu cineva. Aspecte pozitive te așteaptă și în sfera ascensiunii sociale, poți avansa, pot apărea ocazii de a te dezvolta.

Fecioară
Treci prin situații stresante sau evenimente pe care nu le-ai anticipat, dar acestea îți vor aduce beneficii dacă vei avea răbdare să privești imaginea de ansamblu, dacă vei avea înțelepciunea să nu te lași copleșit de emoții negative chiar de la primele schimbări.

Balanţă
Vin vești, informații, ocazii pentru care ar fi bine să fii pregătit, să nu le ignori, ci să profiți din plin. S-ar putea să fie nevoie să iei unele decizii pe ultima sută de metri, fără să analizezi prea mult. Poate fi un moment extraordinar, de transformare profundă, dacă te laşi dus de val.

Scorpion
Ai intrat în stagnare sau o anumită rutină te nemulțumește de ceva timp. Astăzi, Universul îți oferă anumite instrumente sau ocazii de a ieși din acest ciclu, de a face unele schimbări, de a te mobiliza și de te avântă pe un nou drum, de a începe un proiect nou. La ce te gândești?

Săgetător
Zi foarte bună pentru studiu, cercetare, dezvoltare personală, pentru a-ți exploata maximul tău potențial. Este un cadru astral favorabil pentru a ieși în evidență cu ceva, pentru a te implica în discuții cu oameni din poziții cheie, pentru a-ți folosi talentele și abilitățile.

Capricorn
Ești plin de energie și sunt favorizate aspectele legate de sectorul carierei. Poți participa la anumite discuții, ședințe, întâlniri, te poți implica în activități de grup. Sunt bine aspectate și parteneriatele sau colaborările pe termen lung. Folosește la maximum tot ce-ți oferă această zi!

Vărsător
Ești într-o formă de zile mari! Astăzi poți lua decizii bune în legătură cu o călătorie, o vizită sau o întâlnire, dar și cele care au legătură cu sectorul finanțelor. Sunt bine aspectate rapoartele, contractele, gestionarea unor bugete, tranzacțiile. Sfatul astrelor este să fii atent la detalii.

Peşti
Zi bună pentru a te ocupa mai mult de propria persoană, de propriile dorințe și nevoi. Ar fi indicat să te preocupi de sănătate, să-ți faci o evaluare a stării emoționale, să-ți setezi unele obiective legate de o rutină mai bună pentru tine, dar și să mai schimbi din obiceiuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS