29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
A sosit momentul să privești cu mai multă atenție sfera relației amoroase, să analizezi și să înțelegi spre ce se îndreaptă relația sentimentală în care ești implicat. Este un cadru astral prielnic pentru a vedea imaginea de ansamblu și pentru a lua decizii bune.

Taur
Este un moment bun pentru a discuta despre planuri, despre cum să faci astfel încât să ai parte de stabilitate, de siguranță pe termen lung. Te concentrezi atât asupra sectorului carierei, cât și asupra sferei vieții personale. Cauți un echilibru, o asigurare, îți dorești liniște.

Gemeni
Ești plin de energie și vitalitate, iar ideile pe care le manifești sunt destul de interesante. Un aspect pozitiv pentru astăzi este că te bazezi pe intuiție atunci când acționezi. În plus, este o ocazie bună să-ți exersezi abilitățile de negociator, te implici în tot felul de discuții și reușeșți să convingi.

Rac
Cauți să faci lucrurile într-un mod diferit, vrei să lași tradiționalul sau convenționalul și să încerci nonconformismul, să mergi pe un drum nebătătorit. Este lăudabil aplombul tău, dar trebuie să faci calcule minuțioase, pentru că socoteală de acasă nu se potriveşte cu cea din târg.

Leu
Folosește-ți creativitatea, pentru că este cea mai bună zi pentru tine pentru a ieși din tipar, pentru a te simți liber, pentru a-ți folosi abilitățile artistice. Și atâtea resurse care abia așteaptă să fie încercate, utilizate, te asigură astrele.

Fecioară
Cel mai bine astăzi este să te retragi, să nu încerci să demonstrezi nimic nimănui, să nu te te implici în conflicte care nu te vizează și să nu iei decizii. Ar fi bine să faci un pas în spate și să analizezi, să observi, să-i lași pe ceilalți să se streseze, pentru că tu ai nevoie de puțină liniște.

Balanţă
O zi minunată, în care vei socializa din plin şi te vei bucura de energiile celorlalţi. Emoțional, îi înțelegi pe ceilalți, știi să le oferi suportul de care au nevoie și reușești să interacționezi foarte bine cu toți cei pe care îi întâlneşti astăzi. Este posibil să cunoști și persoane noi, interesante.

Scorpion
Apare o ocazie nou, inovatoare, deschide ușa cât mai larg și să las-o să intre în viața ta. Vine cineva cu o propunere, îți vine o idee sau prinzi din zbor o informație care ți se lipește de minte și de suflet. Rezonezi cu mesajul respectiv și înțelegi că este un semn oferit de Univers.

Săgetător
O zi bună să experimentezi, să ieși din zona de confort. Este un cadru astral favorabil și pentru studiu, cercetare. Afli informații noi, utile, pe care știi să le folosești în folosul tău, spun astrele. Astăzi vei fi tentat să acționezi mai mult individual și să eviți munca în echipă.

Capricorn
Este un moment potrivit pentru a scoate tot ce e mai bun din tine și a te avânta într-un nou proiect, pentru că semnul tău zodiacal se află în sfera începuturilor și tot ce începi astăzi va fi de bun augur. N-ar fi rău să începi să fii mai atent cu alimentația.

Vărsător
Este posibil să-ți fi asumat o responsabilitate prea mare, o sarcina prea dificilă și să constați că nu ai cum să rezolvi mai repede ce ai de făcut dacă nu ceri ajutorul altora. Sunt oameni care au experiență, care vor să îți ofere suportul în acest sens!

Peşti
Nu lua totul personal și încearcă să nu exagerezi, indiferent ce auzi sau în ce situație te trezești astăzi, pentru este posibil să faci din țânțar armăsar. Nu sunt lucrurile chiar atât de gri precum le vezi acum, aşa că nu lua decizii astăzi, nu trage concluzii și nu oferi răspunsuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS