10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Un membru al familiei care îşi revine după o boală severă are nevoie de ajutor. Vă simţiţi mereu bine atunci când oferiţi o mână de ajutorul celor apropiaţi. Fiţi siguri că puteţi face o mare diferenţă pentru ei, inclusiv prin suportul moral oferit.

Taur
Doriți să vă scrieţi gândurile despre un subiect la care vă gândiţi de mult. Vorbiţi deschis despre problemele voastre şi cereţi ajutor celor apropiaţi în cazul în care vă simţiţi nesiguri. S-ar putea să aflaţi o veste mare astăzi, fiţi cu ochii în patru. Se întrevăd schimbări în dragoste.

Gemeni
Talentele voastre artistice ar putea fi folosite astăzi, indiferent de domeniul în care lucraţi. Poate doriți să revopsiți, să puneți plante sau poze noi ori să faceți orice altceva care să transforme locuinţa în ceva mai primitor. Asta vă schimbă în bine starea de spirit și vă ține ocupaţi.

Rac
Zi plină de entuziasm. Pui pe hârtie schița unui proiect de suflet la care lucrezi de ceva vreme. Un prieten este atras de ceea ce vrei sa construiești și te ajută. Ideile care vin pe parcurs vor contura și mai frumos proiectul căruia îi dedici tot timpul liber. Seara fă-ţi timp și pentru tine.

Leu
Indiferent de provocările care apar, găsești ușor soluții ingenioase. Ești atras de tot ceea ce înseamnă dezvoltare personală, iar asta este o zi perfectă pentru ca interesele tale să fie răsfățate cu cele mai bune informații. După munca grea din ultima perioadă, meriți liniște și relaxare.

Fecioară
Un telefon de la un prieten îți aduce vești minunate. Un proiect la care ați lucrat împreună foarte mult dă roade și promite un succes real în viitorul apropiat. Această veste merită sărbătorită, așa că ai putea să-ți iei prietenul și să ieșiți în oraș. Puțină distracție nu strică niciodată.

Balanţă
E ziua potrivită în care să surprinzi persoana iubită cu un cadou, chiar dacă nu este o ocazie specială. Poate fi pasul decisiv pentru reaprinderea pasiunii, mai ales dacă au existat probleme în ultima perioadă. Nu faceţi cadoul de dragul aprecierii ci ca să arătaţi că vă deschideţi sufletul.

Scorpion
Sunteţi pregătiţi pentru o călătorie scurtă. Încercaţi să revedeţi un loc cu multă însemnătate şi pe care poate nu l-aţi mai văzut de mult, poate un loc drag din copilărie. Cugetaţi asupra trecutului şi încercaţi să vedeţi unde aţi ajuns în viaţă, faţă de unde speraţi în urmă cu câţiva ani.

Săgetător
Poate o invitaţie la o cafea sau o vizită la o galerie de artă este ceea ce vă trebuie pentru a vă încărca de energie înaintea unei săptămâni care se anunţă extrem de complicată. Încercaţi să profitaţi la maxim de fiecare minut petrecut în afara casei şi să vă distraţi aşa cum numai voi ştiţi.

Capricorn
Te simţi, în multe împrejurări, în plus. Ai acest sentiment mai ales în relaţiile profesionale, iar asta te va frustra. Nu dispera, încearcă să le demonstrezi tuturor că pot să aibă încredere în tine și că îți meriți rolul în echipă. Spre seară, te vei întâlni cu o persoană care te apreciază cu adevărat.

Vărsător
Promisiunile pe care le-ai făcut şi nu le-ai îndeplinit încep să te macine și te simți destul de vinovat. Nu te panica și fă tot ce poți ca să îndrepți situația. Doar așa cei cărora le-ai dat cuvântul nu îşi vor schimba părerea despre tine.

Peşti
Nimic nu îţi place, nu este pe placu tău. Încearcă să nu uiţi că nu totul se învârte în jurul tău. Este o zi cu oportunităţi în carieră, însă trebuie să ai grijă la cei din jur, nu toată lumea poate fi de încredere. Mai bine ceri sfatul celor din familie sau, pur și simplu, acționează cum îți dictează mintea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS